Yrityksemme – West House LKV 

Westhouse LKV

Westhouse LKV on toiminut vuodesta 1994 lähtien ja mahdollistanut yli 10 000 onnistunutta asuntokauppaa. Näille kaikille yhteistä on tyytyväinen asunnon ostaja ja myyjä. Meidän kunnia-asiana on palvella mahdollisimman hyvin ja tehokkaasti kaikkia asuntokaupan osapuolia. Haluamme tehdä asumisen unelmista totta.

Toimimme Etelä-Suomessa ja aluetuntemuksemme on erityisen vahvaa pääkaupunkiseudulla. Osaamisalueeseemme kuuluvat myös arvoasunnot, lomakiinteistöt sekä muut erikoiskohteet ranta-alueilla ja saaristomaisemissa aina Sipoosta Nauvoon.

Yli 20 vuoden laaja-alainen kokemus kiinteistönvälityksestä sekä aito kiinnostus asumista kohtaan tuovat varmuutta asuntokauppaan. Panostamme avoimeen ja luotettavaan asiakassuhteeseen. Keskitymme jokaiseen toimeksiantoon täysillä. Meille kotisi on yksi tärkeimmistä eikä vain yksi tuhansista
Meillä saat rahoillesi enemmän vastinetta kuin muualla. Todellinen ammattitaito näkyy oikeissa hinnoissa, lyhyissä myyntiajoissa ja laadukkaassa tekemisessä. Onnistunut asuntokauppa ja tyytyväinen asiakas ovat toimintamme kulmakiviä.

 • 20+
  vuoden
  kokemus
  10 000+
  solmittua
  kauppaa
  Käytössäsi
  kiinteistöalan
  ammattilaiset
  Aina
  ajankohtainen
  asiantuntemus
  Nopea
  lyhyet
  myyntiajat
  Innokas
  henkilökohtainen
  palvelu
  100%
  luotettava
  välityspalvelu
 • Visiomme

  Jokaisella on oikeus unelmiensa asuntoon. Tervetuloa kotiin!

  Missiomme

  Teemme asumisen unelmista totta. Turvallisesti, luotettavasti ja seuraavatkin 25 vuotta.

  Arvomme ja toimintatapamme

  • Välitämme aidosti – Meille kotisi on yksi tärkeimmistä eikä yksi tuhansista.

  • Laadukasta nopeutta – hyvä laatu edellyttää hyvää suunnittelua ja valmistelua. Kiireessä laatu kärsii – samoin kuin hätäillessä. Meillä laatu ei kärsi kiireestä!

  • Meille muutos on aina mahdollisuus! Ulkopuolelta tuleva muutos koetaan usein uhkana, mutta omasta päätöksestä tapahtuva muutos mahdollisuutena.

  KUULUMME VAKAVARAISEEN GF MONEY KONSERNIIN

  Lue lisää

  GF Money -konserni on uuden sukupolven kiinteistö- ja rahoituspalveluyhtiö. Konserni tarjoaa Westhouse -brändin alla kiinteistönvälitystä, GF Propertyn alla vuokra-asuntoja ja Lainasto Oy:n alla kulutusrahoituspalveluita yksityisille. GF Money tarjoaa yrityksille perinteisiä velkakirjalainoja. Yhtiön rahoitusyhtiö GF Credit tarjoaa leasing ja factoring-rahoitusta. Tavoitteena yhdistää yritysasiakkaiden laskutus, rahoitus, perintä ja kirjanpito yhteen pakettiin.