Talo 1: 5h, k n. 140 m2. Talo 2: 5h, k n. 238 m2, 2-auton talli, rantasauna,Jollas,Helsinki – West House
Takaisin hakutuloksiin

Helsinki, Jollas

Erillistalo, Talo 1: 5h, k n. 140 m2. Talo 2: 5h, k n. 238 m2, 2-auton talli, rantasauna, 460.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Upealla kallioisella ja rannan suuntaan laskevalla merenrantatontilla on myynnissä koko asunto Oy:n osakekanta, jossa voitte yhdistää korkeatasoisen merellisen ympärivuotisen asumisen sekä vanhan ajan loisteliaan huvilaelämän. Miltä tuntuisi ajatus 20 metrin mökkimatkasta kesähuvilalle ja rantasaunan lämmitykseen?

Tontin korkeimmalla paikalla, kallion laella, on v. 2006 valmistunut tilava ja moderni päärakennus, jonka ikkunoista ja terasseilta aukeaa henkeäsalpaava merimaisema suoraan auringonlaskun suuntaan.

Rannan tuntumassa on aivan ihastuttava n.1917 rakennettu suojeltu pitsihuvila. Huvilan lasikuistilta ja terassilta on avarat näkymät Saunalahdelle.

Päärakennusta ympäröi kaunis puutarha luonnonkivikäytävineen ja istutuksineen. Tontti laskee idylliselle, aivan rantaviivassa olevalle rantasaunalle ja laiturialueelle saakka. Kiinteistöllä on omaa rantaa kaikkiaan n. 40 m. Sisääntulon varrella on tilava kahden auton autotalli varastotiloineen. Tontin yläreunassa on tilaa rakentaa parkkitilaa myös vierailijoiden autoille.

Siporex- rakenteinen päärakennus on toteutettu kolmeen kerrokseen. Pääsisäänkäynti on keskimmäisessä kerroksessa, jossa sijaitsee keittiö, yksi makuuhuone, avara ja korkea olo- ja ruokailutila, sekä kylpy- ja wc- tilat. Olohuoneesta on käynti isolle parvekkeelle ja pihaterassille, jossa voitte nauttia ruokahetkistä kauniiden maisemien äärellä.

Yläkerrassa on tilava master -bedroom hauskoine maisemaikkunoineen merelle, sekä toinen makuuhuone. Makuuhuoneiden yhteydessä on tilava kylpyhuone ja vaatehuone. Yläkerrassa on myös käynti maisematerassille.

Alakerrassa on tyylikkäät sauna- ja kylpyhuonetilat, takkahuone ja kodinhoitohuone sekä runsaasti monikäyttöistä tilaa, joka muokkaantuu moneksi perheiden tarpeiden mukaan. Alakerrasta on erillinen uloskäynti merenpuoleiselle terassille.

Mahdollisuus neuvotella myös pelkän päärakennuksen ja rantasaunan tai Villa Siestan ostamisesta, kysy lisää!

Lisätietoja sekä yksityisesittelyt:

Pekka Kujala 040-832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi

Juha Erkkilä 050-414 8888, juha.erkkila@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Pekka Kujala

Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV. LVV 040 832 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Poikasaartentie 30, 00850 Helsinki
näytä kohteen lisätiedot arrow-down