Rakennuspaikka 3 talolle,Kalkkiranta,Sipoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Sipoo, Kalkkiranta

Omakotitalotontti, Rakennuspaikka 3 talolle, m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Upea merenrantaan rajoittuva, maapinta-alaltaan noin 2,5 hehtaarin kiinteistö Sipoon Kalkkirannassa. Kiinteistölle kuuluu myös tontin edessä oleva vesialue noin 3,3 hehtaaria.

Kiinteistöllä on kolme rakennuspaikkaa, joilla on nyt vanhoja, huonokuntoisia rakennuksia. Kiinteistö on merkitty Saariston- ja rannikon osayleiskaavassa maisemakuvallisesti arvokkaaksi alueeksi (/s 1219), jolla vanhan rakennuskannan säilymistä tulee edistää.

Osayleiskaavan ja Sipoon rakennusjärjestyksen mukaan yhdelle rakennuspaikalle saa rakentaa enintään yhden yksiasuntoisen asuinrakennuksen yhteen tasoon, enintään 300 k-m2 TAI yhden yksiasuntoisen talon useam-paan tasoon enintään 400 k-m2 TAI vaihtoehtoisesti yhden loma-asunnon kerrosalaltaan enintään 150 m2 enintään 1 ½ kerrokseen. Yhdelle rakennuspaikalle saa rakentaa rakennuspaikan koosta ja käyttötarkoi-tuksesta riippuen erillisiä käyttötarkoitukseen liittyviä talousrakennuksia 50-100 m2, saunarakennuksen enintään 30 m2 + savusaunan enintään 15 m2.

Rakennusten purkamisessa sekä uudis- ja korjausrakentamisessa tulee kiinnittää erityistä huomiota miljöö-kokonaisuuteen. Käytännössä jo ennen rakennushankkeen esisuunnittelua on syytä olla yhteydessä kunnan rakennusvalvonnan viranomaisiin ja Itä-Uudenmaan maakuntamuseon (Porvoon museo).

Lisätiedot ja esittelyt:

Arto Rautemaa p. 040 726 8888, arto.rautemaa@westhouse.fi TAI Pekka Kujala p. 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Arto Rautemaa

Kiinteistönvälittäjä LKV, AKA (asunnot), KTM 040 726 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Nikolsbergantie, 01180 Sipoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down