Päärakennus, puutarhurin mökki, rantasauna, majoitusrakennus ja talli,Pieni Lehtisaari, Suvisaaristo,Espoo – West House

Created with Sketch.

Katso esittelyvideo

Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Pieni Lehtisaari, Suvisaaristo

Mökki, Päärakennus, puutarhurin mökki, rantasauna, majoitusrakennus ja talli, 641.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Liikemies Arvid Zilliacus on rakennuttanut perheelleen tämän näyttävän huvilan kesänviettopaikaksi vuonna 1912. Myöhemmin huvila on toiminut mm. lasten kesäsiirtolana ja suomalaisen teollisuusyrityksen edustushuvilana. Huvilasta, sen rakennuksista ja ympäristöstä on pidetty hyvää huolta ja nyt sen on aika siirtyä seuraavalle omistajalle ehompana kuin koskaan.

Upean päärakennuksen alakerrassa on tyylikäs korkea ja tilava olohuone, jonka vieressä on ruokasali sekä biljardisali. Alakerrassa sijaitsevat myös keittiö, apukeittiö ja kaunis lasiveranta.

Olohuoneesta lähtee näyttävät portaat yläkertaan, jossa sijaitsevat päärakennuksen makuutilat ja herraskainen aulatila. Yläkerrassa on kaikkiaan viisi reilun kokoista makuuhuonetta. Yläkerran aulasta on portaat vielä rakentamattomaan ullakkokerrokseen, jonne voi halutessaan suunnitella lisää tiloja.

Päärakennuksen seinät ovat kauttaaltaan paljaaksi jätettyä hirttä. Käsin veistetty hirsipinta antaa koko taloon jäljittelemättömän ja tyylikkään vanhan ajan tunnelman. Päärakennus on ikäisekseen hyvässä kunnossa. Talo on saanut tänä keväänä uuden maalipinnan. Myös peltikatto on juuri maalattu.

Puutarhurin mökki on ihanan idyllinen, omassa rauhassaan oleva rakennus. Siellä on pieni tupakeittiö, tilava makuuhuone ja kylpyhuone.

Tontilla olevassa erillisessä majoitusrakennuksessa on kaikkiaan 4 makuuhuonetta ja pieni keittiö. Talon päädyssä on valoisa olohuone, jonka edessä iso auringonlaskun suuntaan oleva terassi.

Tallirakennukseen on hauska kokoontua viettämään iltaa isomman porukan kesken. Siellä on yksi iso ja korkea sali ja kaksi makuuhuonetta. Tallissa on viihdytty, soitettu ja tanssittu ja jos sisätilat on tuntunut ahtailta, niin tanssahtelua on voinut jatkaa pihalla olevalla tanssilavalla.

Aivan rannan tuntumassa on kiinteistön saunarakennus. Saunominen on mukava aloittaa pukeutumistilan takkatulen lämmössä. Pesuhuoneessa on kaksi suihkua. Löylyhuone on tilava ja sinne mahtuu kylpijöitä kymmenkunta. Saunan ulkoterassi ja uimalaituri ovat suoraan ilta-auringon suuntaan.

Tontti on pääosin tasainen ja pääilmansuunta on suoraan länteen. Tontin maasto on nurmea, niittyä ja takaosa on metsää. Laitureita on kaksi, toinen pienemmälle ja toinen suuremmille veneille. Tänne kesäparatiisiin on Suvisaariston satamasta lyhyt, noin 5 minuutin venematka. Haukilahteen on matkaa n. 7 km, ja Kaivopuiston rantaan voi ajella päiväretkelle parissakymmenessä minuutissa.

Yksityisesittelyt ja esitetilaukset: Pekka Kujala, 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Pekka Kujala

Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV. LVV 040 832 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Pieni Lehtisaari, Suvisaaristo, 02380 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down