Oh +rt, avokeittiö, 3 mh, sauna, takkatupa, vierastalo, viinikellari, autokatos,Löparö,Sipoo – West House

Created with Sketch.

Katso esittelyvideo

Takaisin hakutuloksiin

Sipoo, Löparö

Mökki, Oh +rt, avokeittiö, 3 mh, sauna, takkatupa, vierastalo, viinikellari, autokatos, 218.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Sipoon saaristossa, Löparö -nimisen saaren rannalla sijaitsee arkkitehti Ari Mäki-Marttusen suunnittelema upea huvilakokonaisuus, joka istuu täydellisesti suomalaiseen saaristomaisemaan. Tämä ympärivuotiseen käyttöön rakennettu kakkoskoti sijaitsee n. 50 kilometrin automatkan päässä Helsingin keskustasta ja Porvooseen on matkaa n. 30 kilometriä.

Metsätieltä tulee ensiksi näkyviin kahden auton katos. Siirryttäessä autosuojasta pihalle, alkaa kokonaisuus hahmottua. Pihassa on kaikilta tuulilta suojassa oleva oleskelualue ja ulkokeittiö, jossa voit paistaa pizzat, savustaa kalat, grillata herkut ja mikä parasta voit noutaa viereisestä kasvihuoneesta tuoreet kasvikset ja läheisestä 5 tähden viinikellarista palanpainikkeet. Tämä idyllinen terassialue on kuin pieni ulkoilmaravintola, jonne haluat kutsua ystävät kokkaamaan ja viihtymään.

Kun pihalta astutaan sisälle itse huvilaan, avautuu silmien eteen henkeäsalpaavan kaunis maisema suoraan merelle. Olohuoneen ja ruokailutilan takana oleva 10-metrinen seinä on lähes kokonaan suurta lasipintaa ja sen keskellä on lisäksi leveät lasiliukuovet terassille, joten täällä voi nähdä ja tuntea meren läheisyyden. Rakennuksen eteläpäädyssä on kolme makuuhuonetta omassa rauhassaan ja toisessa päässä ruokailutilan vieressä on saarekkeella erotettuna kaikki vaatimukset täyttävä avokeittiö.

Keittiön ja ruokatilan välistä siirrytään suurelle katetulle ja liukuseinin varustetulle terassille, jonka näkymät ja tunnelma saa mielen ja kehon lepäämään. Terassi viihtyisine istuskeluryhmineen ja aurinkovarjoineen toimii myös viereisen saunaosaston vilvoittelualueena.

Saunan ja suihkutilan materiaalivalinnat ja suuret lasipinnat merelle tekevät lähtemättömän vaikutuksen. Sauna lämpiää joko sähkön tai koivuklapin avulla, fiiliksen mukaan. Saunojia hemmotellaan myös isolla panoraamaikkunalla auringonlaskun suuntaan.

Koko huvilakokonaisuutta kiertää terassit ja puiset käytävät, jotka on rakennettu maaston mukaan ja jotka rajoittuvat kallioon tai ovat kuntan ympäröimät. Lähes koko huvilan ja sataman välinen alue on terassia, jossa on mietitty toiminnot niin auringonpalvonnalle kuin ruokailulle. Hieno oivallus on terassiin upotettu nuotiopaikka, jonka äärellä on ihana nauttia tulen loimusta ja sykähdyttävistä maisemista.

Tervetuloa tutustumaan tähän poikkeuksellisen hyvin rakennettuun ja suunniteltuun kakkoskotiin. Esittelemme tätä kohdetta vain yksityisnäytöin.

Esitetilaukset ja lisätiedot:
Raya Virtanen, 040 820 7717, raya.virtanen@westhouse.fi
Pekka Kujala, 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Pekka Kujala

Kiinteistönvälittäjä LKV 040 832 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Sipoo, 06880 Sipoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down