Oh, mh, parvi, rt, k, th, s, kph, 2 x wc, apuk, 2x var, at, ak, veranta,Degerby,Inkoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Inkoo, Degerby

Omakotitalo, Oh, mh, parvi, rt, k, th, s, kph, 2 x wc, apuk, 2x var, at, ak, veranta, m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Tyylikäs ja tasapainoinen luonnonvaloa tulviva talo, jonka huoneet on nerokkaasti toteutettu. Olohuoneen valtavat ikkunat ovat suuressa osassa hätkähdyttämään sisääntulijan.
Tumma varaava takka, jossa kahteen suuntaan avautuva tulipesä, jakaa tilan kekseliäästi ruokailutilan ja olohuoneen välillä. Valkoinen keittiö ja ruokailutila istuvat saumattomasti yhteen.
Alakerrassa sijaitsevan tilavan masterbedroomin yhteydessä on pukeutumistila, jossa myös lavuaari. Makuuhuoneen yläpuolelle on nerokkaasti sijoitettu parvi, joka tarjoaa mahdollisuuden toiseksi makuuhuoneeksi tai vierastilaksi.
Sivusiivessä sijaitsevassa saunaosastossa nautit laadukkaista saunahetkistä ja puukiukaan löylyistä. Lisäksi täältä löytyy huone, jonka käyttöön vain mielikuvitus rajana, esim. takkahuone, vierashuone, työhuone, vastaanotto tai mitä ikinä keksitkään. Voit myös tarjota vaikka au pairille, koska siellä on myös pieni keittiö.
Lasitettu, lämmin veranta tarjoaa lisätilaa ympäri vuoden. Kesällä voi lasitukset avata ja nauttia raikkaasta ilmasta säällä kuin säällä. Talvella istuskelet vaikka saunan jälkeen kynttilän valossa ihaillen lumimaisemaa.
Edustava talo sijaitsee korkealla kallion päällä, jonne aurinko paistaa esteettömästi.
Terassilta näkymät puiden lomasta merelle.
Tilava autotalli ja -katos tuovat talven tullenkin helppoutta aamuun. Autolla pääset Helsinkiin reilussa puolessa tunnissa.
Täällä asut luonnon rauhassa ja voit rentoutua kiireenkin keskellä.

Tervetuloa ihastumaan!

Esittelyt ja lisätiedot:

Juha Erkkilä p. 050 414 8888 juha.erkkila@westhouse.fi

tai

Eija Ahonlinna p. 040 141 8888 eija@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Juha Erkkilä

Myyntipäällikkö, LKV, YKV, kaupanvahvistaja 050 414 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Pohjoinen Degeröntie 35, 10160 Inkoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down