Oh, k, rt, 4 mh, takkahuone, khh, s, ph, kh, wc,Kytäjä,Hyvinkää – West House
Takaisin hakutuloksiin

Hyvinkää, Kytäjä

Omakotitalo, Oh, k, rt, 4 mh, takkahuone, khh, s, ph, kh, wc, 226.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Uutta vastaava vaalea ja valoisa modernisti toteutettu koti, joka lämpiää maalämmöllä ja jossa koneellinen ilmastointi lämmön talteenotolla, tyylikäs sauna ja kylpyhuone poreammeella, suuri terassiparveke järvelle päin ja paljon säilytystilaa. Suurista ikkunoista valo suorastaan tulvii sisään. Klassisen tyylikäs valkoinen avokeittiö yhdistyy ruokailutilan kautta olohuoneeseen ja luo hyvät puitteet viihtymiselle.

Talossa on 2 makuuhuonetta kummassakin kerroksessa, joten tähän taloon mahtuu isompikin perhe tai huoneita voi käyttää työhuoneina.
Kauniissa ja hyvin hoidetussa pihapiirissä on autotalli- ja varastorakennus sekä tilava autokatos

Kiinteistö sijaitsee Kytäjärven kauniissa järvimaisemassa uudella asuinalueella. Ulkoilumaastot ovat loputtomat ja järvelle pääsee helposti veneilemään, kalastamaan ja uimaan. Kiinteistöllä on oikeus venepaikkaan. Golfkenttä n. 400 m päässä ja Golf-klubillekin vain 1,5 km matka, golf-autolla matka taittuu nopeasti vaikka pyörätietä pitkin.

Kytäjän koulu sijaitsee vain 3 kilometrin päässä. Koulu on ihana pieni kyläkoulu, jossa kaikki tuntevat toisensa ja henki on erinomaisen hyvä. Hyvinkään kattavat palvelut ovat 15 kilometrin päässä. Helsinkiin ja Hämeenlinnaan on matkaa n. 60 kilometriä.

Tämä kaunis talo sopii erinomaisesti luonnosta ja järvimaisemasta nauttivalle perheelle.

Tiedustelut ja esittelyt:
Raya Virtanen
0408207717
raya.virtanen@westhouse.fi
tai
Pekka Kujala
0408328888
pekka.kujala@westhouse.fi

järvimaisema, oma piha, autotalli, poreamme, takkahuone

tätä kohdetta sinulle esittelee

Raya Virtanen

Myyntiedustaja 040 820 7717
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Kytäjärventie 3, 05720 Hyvinkää
näytä kohteen lisätiedot arrow-down