Oh, k, rt, 4 h, kph, 3 wc, th, khh, s-os., uima-a., ask.h., kuntoh. ja rantasauna,Soukka,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Soukka

Omakotitalo, Oh, k, rt, 4 h, kph, 3 wc, th, khh, s-os., uima-a., ask.h., kuntoh. ja rantasauna, 429.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Rantasauna ja upeat merinäköalat!

Heti sisään astuttaessa avautuu huikea näkymä talon läpi merelle. Meri ja valoisuus on läsnä kaikissa oleskelutiloissa. Valossa kylpevä olohuone on lähes 6 metriä korkea. Olohuoneen vieressä on ruokailutila ja osin avoin näyttävä valkoinen keittiö ja iso lasitettu ja lämmitetty terassi. Talo on kuin luoto ihanien pitkien lounaiden ja illallisten järjestämiseen. Tässä sisääntulo kerroksessa on myös vanhempien makuuhuone ja kylpyhuone, erillinen wc sekä kaksi parveketta.

Yksi kerros alempana on tilava takkahuone, saunaosasto ja kaunis uima-allas, kolme huonetta, jotka ovat lasten käytössä, iso vaatehuone, khh ja erillinen wc.
Kellarikerroksessa on monipuolista harrastetilaa. Jokaisesta kerroksesta on suora uloskäynti pihalle, jossa on useita terasseja, ja myös poreamme hyvin katseilta suojassa.

Taloon on valittu laadukkaat ja ajattomat materiaalit, kuten marmori- ja teak-lattiat. Upean kokonaisuuden kruunaa oma ranta ja ihana rantasauna. Rantasaunan pukuhuoneesta ja saunan lauteilta aukeaa kaunis ja rauhoittava merimaisema. Saunan edustalla on näyttävä iso terassi, joka on omiaan kesäjuhlien järjestämiseen.

Naapurin kanssa yhteinen laituri. Rantaa on ruopattu, joten syväys riittää myös purjeveneille.

Tiedustelut ja esittelyt:

Nina Nykopp 0400 226020 tai nina.nykopp@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Nina Nykopp

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT 0400 22 6020
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Soukan rantatie, 02360 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down