Oh, avokeittiö, rt, 2 mh, takkahuone, s, kph, khh, wc, 2 parvek. ja autotalli.,Kattilalaakso,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Kattilalaakso

Omakotitalo, Oh, avokeittiö, rt, 2 mh, takkahuone, s, kph, khh, wc, 2 parvek. ja autotalli., 156.5m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Valoisa v. 2006 valmistunut omakotitalo Kattilalaakson laidalla rinteessä, josta on esteetön näköala ympäristöön. Sijainti on rauhallinen, päättyvän tien päässä, ei ohiajavaa liikennettä.

Tämän viihtyisän talon alakerrassa on takkahuone, makuuhuone, kodinhoitohuone, wc, sauna + pesuhuone. Yläkerrassa on iso makuuhuone, avara korkea olohuone, valoisa avokeittiö ja ruokailutila, kylpyhuone ja kaksi parveketta. Rakennusoikeutta on jäljellä n. 28 k-m2, eli on mahdollista laajentaa taloa ja esimerkiksi lisätä makuuhuoneiden määrää, lisäksi 24 k-m2 rakennusoikeutta taloustiloja varten.

Edulliset asumiskustannukset, energiatehokas lämmitysjärjestelmä ilma-vesi – ja poistoilma lämpöpumpulla, lisäksi mukavuus viilennykseen ilmalämpöpumppu. Lisälämpöä ja tunnelmaa luodaan kahdella takalla, varaava vuolukivitakka olohuoneessa ja kiertoilmatakka sisääntulokerroksen takkahuoneessa. Nopea tietoliikenneyhteys valokuidulla ja talossa sisäinen verkko, eli joka huoneessa on netti-pistorasia

Kaksi kivettyä terassia, toinen alapihalla ja toinen yläpihalla, pihoilla on myös nurmikkoa ja satoa tuottavat omenapuu ja kirsikkapuu. Lisäksi kaksi viinirypäle köynnöstä, jotka tuottavat noin 1 – 2 ämpärillistä rypäleitä satokaudella.

Alueella on hyvät ulkoilumahdollisuudet, hiihtolatu ja myös lenkkipolku lähellä ja uimaranta ja venesatama löytyvät kävelymatkan päästä. Kiinteistölle kuuluu osuus vesialueeseen Espoonlahdella.

Arkielämää helpottaa lämmin tilava autotallli, korkeakin auto tai maasturi suksiboxi katolla mahtuu hyvin talliin.

Hyvät liikenneyhteydet, linja-auto pysäkki aivan lähellä ja tuleva Kivenlahden metro-asema noin kilometrin päässä. Omalla autolla nopea pääsy Länsiväylän liikenteeseen.

Turvallisista materiaaleista hyvin tehty kivitalo – tervetuloa ihastumaan!

Lisätiedot ja esittelyt:

Nina Nykopp 0400 226020 tai nina.nykopp@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Nina Nykopp

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT 0400 22 6020
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Kattilarinne 25, 02330 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down