8h, k, rt, s, khh, 2 kph, 2 wc, parvi, 3 parveketta, at + erillinen 1h, kk, kph,Vartiokylä,Helsinki – West House

Created with Sketch.

Katso esittelyvideo

Takaisin hakutuloksiin

Helsinki, Vartiokylä

Omakotitalo, 8h, k, rt, s, khh, 2 kph, 2 wc, parvi, 3 parveketta, at + erillinen 1h, kk, kph, 400.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Tilava omakotitalo Vartiokylässä.
Vartioharjun omakotialueella, kauniilla puutarhatontilla seisoo arkkitehti Pirkko Ilosen suunnittelema ryhdikäs koti. Kaupan kohteena on asunto-osakeyhtiön koko osakekanta joka oikeuttaa hallitsemaan n. 320 + 40 m2:n huoneistoa A ja erillistä 40 m2:n huoneistoa B sekä erillisellä hallinnanjakosopimuksella n. 1 360 M2:n tonttiosuutta. Varainsiirtovero on vain 2%.

Talon pääsisäänkäynti on keskimmäisessä kerroksessa, jossa sijaitsee upea juuri uusittu keittiö, avarat olo- ja ruokailutilat sekä takkahuone. Lisäksi tässä kerroksessa on yksi makuuhuone sekä saunaosasto ja poikkeuksellisen suuret kodinhoitotilat. Olohuoneesta ja takkahuoneesta on kulku suojaisalle pihaterassille, jossa voitte nauttia ruokahetkistä ilta-auringon paisteessa. Ruokailutilasta on kulku aamuauringon puolella olevalle parvekkeelle.

Yläkerrassa on neljä reilun kokoista makuuhuonetta sekä viihtyisä arkiolohuone, josta on käynti ilta-aurinkoiselle parvekkeelle. Makuuhuoneiden yhteydessä on tilava porealtaallinen kylpyhuone ja lisäksi vielä erillinen wc.

Alakerrassa on omalla sisäänkäynnillä ja omilla osakekirjoilla oleva erillinen yksiö. Tämä huoneisto palvelee mainiosti esim. kahden sukupolven asumistarpeita tai se sopii myös kotitoimistoksi tai työtilaksi. Alakerrassa on lisäksi n. 40 m2 monikäyttötila, joka sopii perheen tarpeiden mukaan moneen tarkoitukseen. Tila on tällä hetkellä varasto- / harrastetilana. Autoille on tontilla hyvät parkkimahdollisuudet sekä piha-alueella että autokatoksessa, jonka voi halutessaan muuttaa autotalliksi.

Vartioharju on turvallinen ja kodikas asuinalue, jonka lähiympäristö tarjoaa asukkailleen erittäin hyvät ja monipuoliset ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet. Itäkeskuksen kattavat palvelut ovat lähietäisyydellä ja Itäväylän varrelta on helppo siirtyä molemmille kehäteille, eikä Helsingin keskustaankaan ole matkaa kuin 13 kilometriä.

Klikkaa itsesi esittelyvideoon (360° / Virtuaaliesittelyn kautta)

Yksityisesittelyt ja lisätiedot: Pekka Kujala 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Pekka Kujala

Kiinteistönvälittäjä LKV 040 832 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Juustilanpolku 10, 00950 Helsinki
näytä kohteen lisätiedot arrow-down