7h, k, s, 3 kph, at,Kerkkoo,Porvoo – West House

Created with Sketch.

Katso esittelyvideo

Takaisin hakutuloksiin

Porvoo, Kerkkoo

Omakotitalo, 7h, k, s, 3 kph, at, 439.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Esittelemme yksityisnäytöin!

Lampisen suksitehtaana alkujaan toiminut rakennus on ainutlaatuinen löytö kotien joukossa. Tämä koti on itsessään elämäntapa.

Rakennus on tekniikaltaan ja tiloiltaan täysin saneerattu pääosin vuosina 2016-17. Alkuperäinen rakennus on valmistunut vuonna 1952. Vanhasta tehdasmiljööstä on jätetty jäljelle käytännössä vain ulkokuori ja fiilis, joka tässä kodissa on asiankuuluvan industrial -henkinen kunnioittaen rakennuksen alkuperäistä käyttötarkoitusta.

Kaksikerroksinen koti on selkeän loft-tyyppinen: alakerta on käytännössä yhtä valtavaa tilaa niin käytettävän lattia-alan kuin lähes kuusimetrisen huonekorkeuden ansiosta. Korkean osan kauas kattoon nousevat ikkunat ovat kenties se valloittavin elementti itsessään ja tuntuma valtavasta, ilmavasta tilasta on jotain mitä ei muualla ole kokenut.

Harkittu yhtenäinen linja sisustuksessa muodostuu monesta osatekijästä: seinien raa’at betoni- sekä laatta- ja tiilipinnat, valetut betonilattiat vesikiertoisella lattialämmityksellä, hämmästyttävän hieno kuparinen ulko-ovi ja hienosti suunnitellut ajankuvaan sopivat valaisimet. Keittiö on yhdistelmää metallia, mustaa sekä marmoria. Monesta kylmästä materiaalista tulee yksi lämmin kokonaisuus. Tilat on toteutettu suurella pieteetillä ja pitkälle viedyllä idealla toimivuuden ja näyttävyyden yhdistelmästä.

Talo ei ole kuitenkaan pelkkää tekniikkaa ja tyyliä, vaan soveltuu tiloiltaan monelle. Yläkerrassa makuuhuoneita on nyt kolme ja tämän lisäksi makuuhuoneena käytetään ateljé-huonetta, josta ikkunat myös olohuoneeseen. Lisäksi yläkerran arki-olohuoneen voisi tarvittaessa muuttaa makuuhuoneeksi. Arkiolkkari avautuu parvelta hienosti talon korkeaan tilaan. Kaikki edellä mainitut huoneet ovat kooltaan oikein tilavia ja niitä palvelee yläkerrassa kaksi kylpyhuonetta (päämakuuhuoneen yhteydessä oma kylpyhuone ja vaatehuone) sekä erillinen wc. Alakerran kylpyhuoneessa, kodinhoitohuoneessa sekä saunassa betonin rinnalle on tuotu materiaaliksi lämmin vaneeri. Jokaisessa kylpyhuoneessa on sadesuihkut. Alakerran kylpyhuoneeseen on oma sisäänkäynti etuovelta ja kuraeteinen vesipisteellä. Saunan ja kylpyhuoneen lisäksi myös keittiössä ja eteisessä on integroitu kaiutinjärjestelmä.

Pariovet avautuvat pihalle olohuoneesta. Piha on aidattu naapureiden suuntaan ja on täysin ulkopuolisilta katseilta suojassa. Kiva yksityiskohta on puulämmitteinen pihasauna. Tontti rajautuu kauniiseen mäntymetsään ja pihalta löytyy kahden auton autokatos, autotalli sekä pari autopaikkaa.

Kerkkoon kylällä on oma lähikoulu aivan tämän kodin lähistöllä (rakenteilla uusi koulu) sekä harvinaisen aktiivinen kyläyhdistys. Kerkkoon Pumppaamossa toimii kioski ja posti ja kyläkeskuksessa on vielä jäljellä lähipalveluita. Bussiyhteydet arkipäivisin Porvoon keskustan ja Kerkkoon välillä. Porvoon moottoritien liittymään noin 10 minuutin ajomatka ja Porvoon keskustaan 15 minuutin matka.

Tommi Karhula, 040 484 8888
Eija Ahonlinna, 040 141 8888

tätä kohdetta sinulle esittelee

Tommi Karhula

Myyntiedustaja, KiAT 040 484 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Rallitie 16, 06530 Porvoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down