7 h, k, khh, s, varasto,Mankkaa,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Mankkaa

Erillistalo, 7 h, k, khh, s, varasto, 225.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Tervetuloa kotiin!

Tämä koti sinun täytyy itse nähdä. Mankkaa on arvostettua, vehreää ja rauhallista pientaloaluetta, jossa hyvät koulut ja päiväkodit.

Talo soveltuu hyvin isollekin perheelle ja pohjaratkaisua voi muokata perheen toiveiden ja tarpeiden mukaan.
Tämä koti on täynnä tunnelmaa, väljyyttä ja siinä on puitteet mukavaan asumiseen. Yläkerran suuri vaalea keittiö, ruokailutila ja olohuone muodostavat avaran tilan missä on mukava viettää aikaa yhdessä perheen kanssa. Olohuoneen korkea katto antaa yhteisiin tiloihin valoa ja avaruutta. Tässä kerroksessa on kolme tilavaa makuuhuonetta, joista kaksi on erillään muusta ja makuuhuoneiden yhteydessä ylellisyyttä tuo myös oma kylpyhuone.

Alakerran rauhassa on lisäksi kolme huonetta, joita voi käyttää työhuoneena, tv- tai kotiteatterihuoneena. Lisämukavuutena on iso lämmin 32 m2 varasto, joka voi toimia joko varastona tai vaikka lasten pelihuoneena tai kuntoiluhuoneena. Tässä kerroksessa on lisäksi saunaosasto, kodinhoitohuone ja pieni ns. talouskellari.

Asumismukavuutta täydentää vehreä piha ja terassi, jossa voit viettää ihania hetkiä grillaten, kirjan tai ystävien parissa. Piha tarjoaa myös perheen pienimmille viihtyisän leikkiympäristön.

Säilytystilaa on tässä kodissa runsaasti.

Alueella ja ympäristössä on useita päiväkoteja ja kouluja. Myös erittäin monipuoliset harrastus-, liikunta- ja urheilumahdollisuudet löytyvät lähietäisyyydeltä kuten mm. Tapiola Golf ja Esport Express. Erittäin hyvät palvelut ja shoppailumahdollisuudet löytyvät vain muutaman kilometrin päästä Tapiolasta, jossa on myös juuri avattu uusittu kauppakeskus Ainoa.

Tämä koti sinun täytyy itse nähdä, tervetuloa ihastumaan!

Otathan yhteyttä Merja Kotamäki p.040-160 8888 tai merja.kotamaki@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Merja Kotamäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV 040 160 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Porttiniityntie 7 B, 02180 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down