7-8 h, k, rt, saunaos, kph, khh (2 x erill wc), terassit, 2 auton katos.,Laaksolahti,Espoo – West House

Created with Sketch.

Katso esittelyvideo

Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Laaksolahti

Omakotitalo, 7-8 h, k, rt, saunaos, kph, khh (2 x erill wc), terassit, 2 auton katos., 218.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Sovi itsellesi esittelyaika!
Taiteellinen, tyylikäs ja toimiva tiilitalo suurellekin perheelle!

Arkkitehtitoimisto POOK on suunnitellut tämän omaperäisen kauniin talon. Wienerbergerin käsinlyöty tiilinen julkisivu kätkee sisäänsä valoisat huoneet, joita on helppo muunnella osittain kevytrakenteisten väliseinien ansiosta. Sisääntulokerroksessa on yksi makuuhuone, askartelutila sekä kodinhoitohuone ja hurmaavat saunatilat. Alakerta toimii näin myös arkisisäänkäyntinä. Yläkertaan sensijaan on sijoitettu muut makuuhuoneet sekä korkea ja valoisa olohuone, keittiö sekä ruokailutila, jotka muodostavat oman kokonaisuutensa.Vieraat on tyylikästä kutsua tämän sisäänkäynnin kautta, jolloin koko upeus saa ansaitun huomionsa.

Tilaratkaisussa on huomioitu suurten ikkunoiden sisään tulviva valo ja kallioinen luonto. Oleskelua on jatkettu loistavalla ratkaisulla ulos useammalle terassille, joiden käyttöaste on huipussaan niin takan kuin aurinkoisen suuren terassin ansiosta. Terassi sijaitsee autokatoksen päällä, jolloin oma rauha katutason yläpuolella on taattu. Asumismukavuutta lisää maalämmön lisäksi kahden auton autokatos, runsaat säilytystilat ja sijainti koulujen ja päiväkotien läheisyydessä hurmaavalla pientaloalueella.

Koti, johon on helppo ihastua!

Lisätiedot ja esittelyt:

Eija Ahonlinna 040 141 8888 tai eija@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Eija Ahonlinna

Myyntiedustaja, KiAT 040 141 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Haarakas 3, 02730 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down