7-8 h, k , khh, arkioloh, s, 2 auton lämmin autotalli,Westend,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Westend

Erillistalo, 7-8 h, k , khh, arkioloh, s, 2 auton lämmin autotalli, 370.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Soita ja sovi yksityisnäyttö!

Westendin sydämessä näyttävä ja moneen muotoutuva arvotalo. Tämä pitää nähdä!

Malliltaan ja materiaaleiltaan hyvin aikaa kestävä kivitalo istuu vanhojen puiden ja kiviaitojen lomaan kuin valettu. Yksityisyyden takaa suojaisa aidattu piha-alue. Pihakiveykset ja rajaukset viimeistelevät arvotalolle sopivan pihamaiseman.
Täällä vallitsee arkkitehtuurin ja materiaalien sopusointu.

Talo on arkkitehti Pet Michaelin suunnittelema. Sisääntulokerroksen entree on todella vaikuttava, tyylikäs portaikko ja korkea tila toivottavat vieraan tervetulleeksi. Keittiössä on hyvin tilaa useammallekin kokille, ruokailutila ja olohuone muodostavat todella avaran tilan mahdollistaen isommallekin perheelle viihtyisiä yhteisiä hetkiä. Olohuoneeseen tulvii valoa ikkunoista koko asunnon leveydeltä tuoden tilaan valoa ja avaruutta. Tässä kerroksessa on lisäksi kirjastohuone, masterbedroom omalla kylpyhuoneella ja suuri kodinhoitohuone, josta käynti ulos.

Yläkerrassa on kolme tilavaa makuuhuonetta ja iso aulatila tuoden elämiseen lisää väljyyttä. Alimmassa kerroksessa on jättisuuri arkiolohuone, joka toimii vaikka kotiteatterina tai kuntosalina. Saunaosasto jatkaa samaa linjaa, tilaa on saunoa vaikka suurella joukolla. Kahden auton autotalliin on käynti sisätiloista.

Asumismukavuutta täydentävät isot terassit, vehreä piha, jossa nurmialueet ja tuijapensaat tekevät miljööstä miellyttävän lepopaikan. Terassilla voit viettää ihania hetkiä vaikka grillaten, kirjan tai ystävien parissa. Puistomainen, mutta helppohoitoinen piha tarjoaa myös perheen pienimmille turvallisen ja viihtyisän leikkiympäristön.

Asunto on isollekin perheelle soveltuva, monimuotoisuutensa ansiosta pohjaratkaisua voi muokata perheen toiveiden mukaan ja säilytystilaa on varmasti riittävästi.

Kortteli on pitkälti valmiiksi rakennettu ja huokuu hyvää henkeä, vain kivenheiton päässä siintää meri ja Espoon rantaraitti vehreine ulkoilumaastoineen. Kävelyetäisyys Westendin ala-asteelle, päiväkotiin, Westendin palveluihin ja linja-autolle, joka vie Tapiolan metroasemalle.

Tervetuloa ihastumaan!

Tiedustelut ja esittelyt:

Marjaana Fagerholm 040 844 8888 (marjaana.fagerholm@westhouse.fi) tai
Riitta Fenander 040 770 8888 (riitta.fenander@westhouse.fi)

tätä kohdetta sinulle esittelee

MARJAANA FAGERHOLM

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM 040 844 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Niittysaarentie 8 A, 02160 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down