6h,k,rt,kph,s,khh,halli,pukuhuone,2xwc, 3xvaatehuone,,Inkoo – West House

Created with Sketch.

Katso esittelyvideo

Takaisin hakutuloksiin

Inkoo,

Omakotitalo, 6h,k,rt,kph,s,khh,halli,pukuhuone,2xwc, 3xvaatehuone, 306.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Upeassa maalaismaisemassa suurenkin perheen laadukkaasti rakennettu koti!

Tervetuloa tutustumaan tähän arkkitehdin suunnittelemaan ja täydellisesti maisemaan sopivaan kotiin! Tämä ryhdikäs, vuonna 1998 valmistunut 1½-kerroksinen rakennus sijaitsee hyvin hoidetulla yli 10 000 neliön kiinteistöllä omassa rauhassaan. rakennusoikeutta on myös reilusti jäljellä.

Koti on erittäin hyvin pidetty ja tila ei lopu kesken. Ensimmäisessä kerroksessa on talon sydän koko perheen yhdessäoloon. Täältä löytyy esimerkiksi tilava keittiö, ruokasali, olohuone ja makuuhuone, lisäksi saunaosasto ja kodinhoitohuone.

Yläkerrassa on vielä 4 huonetta lisää ja tilava halli vaikkapa arkiolohuoneeksi. Erillisessä talousrakennuksessa on reilusti säilytystilaa tavaroille ja autolle. Yläkertaan on mahdollista rakentaa kylpyhuone ja wc, sinne on putket ja sähköt jo vedetty.

Sijainti on todella hieno omassa rauhassaan peltomaisemassa. Kuitenkin muutaman minuutin ajomatkan päästä löytyy Degerbyn ja Siuntion paikallispalvelut, päiväkoti ja ruotsinkielinen ala-aste. Kantatie 51 on lähettyvillä, ja Kirkkonummen tai Inkoon keskustaan hurauttaa noin 15 minuutissa suuremmille ostoksille, Espooseenkin alle puolessa tunnissa.

Muista katsoa myös video!

Tervetuloa Degerbyhyn!

Tiedustelut ja esittelyt / Förfrågningar och visning:

Sebastian Rostedt
0400 373 620 // sebastian.rostedt@westhouse.fi

Petri Ehrstén
040 680 7714 // petri.ehrsten@westhouse.fi

Betjänar även på svenska (Sebastian).
Complete service also in English

tätä kohdetta sinulle esittelee

Sebastian Rostedt

Head of Development 0400 37 3620
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Lillbyntie 94, 10160 Inkoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down