6h, k, s, 2 wc, 2 kph, työh, khh, varasto, uima-allas,Soukka,Espoo – West House

Created with Sketch.

Katso esittelyvideo

Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Soukka

Paritalo, 6h, k, s, 2 wc, 2 kph, työh, khh, varasto, uima-allas, 308.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Viihtyisällä Soukan pientaloalueella vuonna 1975 rakennettu äärimmäisen upea paritalohuoneisto, joka edustaa 70-luvun arkkitehtuuria parhaimmillaan. Huoneiston ehdottomina valtteina ovat ajalle tyypilliset lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat viimeistellylle ja suojaisalle pihalle tarjoten asukkailleen ehdottoman yksityisyyden. Myös alakerran sauna- ja uima-allasosasto hakee tyylikkyydessään vertaistaan.

Itse huoneisto, sekä myös piha-alue on kunnostettu viime vuosien aikana pieteetillä ja arkkitehtuuria kunnioittavalla tyylillä. Tässä muuntelukelpoisessa ja edustavassa kodissa on tällä hetkellä 3 selkeää makuuhuonetta, mutta perheen tarpeesta riippuen on makuuhuonetiloja helppo lisätä tai vähentää. Valoisa ja avara olohuone yhdistyy kätevästi ruokailutilaan ja avokeittiöön muodostaen edustavan kokonaisuuden. Alakerran saunaosaston ja uima-altaan yhteydessä on kaunis avotakalla varustettu arkiolohuone, josta on käynti upealle pihalle.

Merellinen Soukka on turvallinen ja kodikas paikka asua. Lähellä oleva rantaraitti tarjoaa alueen asukkaille erittäin hyvät ja monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Alueelta on helppo siirtyä länsiväylää ja kehäteitä pitkin eri suuntiin, eikä Helsingin keskustaankaan ole matkaa kuin n. 20 kilometriä.

Varaa yksityisesittely ja tule ihastumaan tähän monien mahdollisuuksien kotiin.

Pekka Kujala, 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi
Raya Virtanen, 040 820 7717, raya.virtanen@westhouse.fi

Kuvat m2media Oy sekä Mikko Ala-Peijari/PhotoCom.

tätä kohdetta sinulle esittelee

Pekka Kujala

Kiinteistönvälittäjä LKV 040 832 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Kartanonpolku 5 A, 02360 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down