6h, k, 2kph, s, wc, khh, vh, uima-allas, ter, parv.,Haukilahti,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Haukilahti

Rivitalo, 6h, k, 2kph, s, wc, khh, vh, uima-allas, ter, parv., 257.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Loistosijainnilla Haukilahdessa upein merinäköaloin !
Haukilahdessa paraatipaikalla upein merinäkymin koti johon varmasti ihastut.
Täällä tilaa on isommallekin perheelle. Olohuone on suuri ja osittain avoin. Keittiö on edellisen kerran remontoitu 2000-luvun alussa. Samaan aikaan on uusittu kylpyhuoneet sekä suihkutilojen käyttövesiputket. Asuntoa remontointiin vähän laajemminkin samoihin aikoihin, joten asunnosta on pidetty aidosti huolta.
Nyt aikaa on kulunut ja remontoinnin tarvetta toki asunnosta jo löytyy. Eläminen näkyy ja se on luonnollista. Mutta mahdollisuuksia tässä asunnossa on paljon !

Olohuoneesta on pääsy parvekkeelle jossa nautit aamukahvit ihanin merimaisemin.
Alakerrassa on puolestaan tilava takkahuone,josta on pääsy isolle terassille. Siellä mahtuu grillailemaan ja asennat sinne vaikka poreammeen tai pelaat pingistä, kuten tämä perhe on lasten kanssa pelaillut.

Kodinhoito- ja säilytystilaa on runsaasti. Uima-allas ei ole ollut käytössä vuosiin, mutta rakennat tänne upean kylpyläosaston oleskelutiloineen. Tilaa on reilusti!

Yhtiön asukkailla on ollut mahdollisuus saada venepaikka Mellstenin Venekerho ry:stä, joka on talon edessä tien toisella puolella.

Lisätiedot ja yhteydenotot Mia Hollands p,0400 54 8888 mia.hollands@westhouse.fi tai Eija Ahonlinna p.040 141 8888 eija.aholinna@weshouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Mia Hollands

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja 0400 54 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Mellstenintie 17 B, 02170 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down