6h, k, 2 kpl kph, erill. wc, 2 parv, at, työhuone, terassipiha.,Malmi,Helsinki – West House

Created with Sketch.

Katso esittelyvideo

Takaisin hakutuloksiin

Helsinki, Malmi

Omakotitalo, 6h, k, 2 kpl kph, erill. wc, 2 parv, at, työhuone, terassipiha., 251.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Uniikki, tyylikäs kokonaisuus!

Talossa on laatua ja loistokkuutta, kodikkuutta unohtamatta. Tämä koti on itselle suunniteltu ja tehty silmälläpitäen omistajan vaativaa makua ja tinkimätöntä periaatetta; Vain paras kelpaa.

Energiatehokkuus A on saavutettu Lammin 4500 mm lämpöharkoilla, ikkunat ovat selektiivilasia ja lämmitysjärjestelmänä on huoleton kaukolämpö. Ullakkokerroksen Spa- osasto hakee vertaistaan, samoin talon kaikki saniteettitilat. Mittatilaustyön leiman aistii kaikkialla ja mm keittiö on italialainen Arrex-malliston lippulaiva huippuvarustuksella. Helppohoitoiset luonnonkivilaatat, tasokkaat kodinkoneet, vesikalusteet ja aikaa kestävät väritysratkaisut sekä erittäin edulliset asumiskustannukset tekevät tästä kodista helpon asua ja elää.

Kotiovelta on vain kivenheitto Malmin palveluihin, sijainti on rauhallinen ja keskieurooppalainen Town House- tyyppinen asumismuoto on rantautunut myös Teerikukontielle. Vaikka kodit ovat lähekkäin, on myös yksityisyys taattu.

Lisätiedot ja esittely:

Juha Erkkilä 050 414 8888 tai juha.erkkila@westhouse.fi

Pekka Kujala 040 832 8888 tai pekka.kujala@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Juha Erkkilä

Myyntipäällikkö, LKV, YKV, kaupanvahvistaja 050 414 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Teerikukontie 25, 00700 Helsinki
näytä kohteen lisätiedot arrow-down