6 mh, 2 k, 2 oh, ruokasali, tv-huone, takkahuone, saunaos, 2 kph, 2 wc, khh, AT,Westend,Espoo – West House

Created with Sketch.

Katso esittelyvideo

Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Westend

Omakotitalo, 6 mh, 2 k, 2 oh, ruokasali, tv-huone, takkahuone, saunaos, 2 kph, 2 wc, khh, AT, 528.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Klassinen talo Westendin sydämessä – suojaisa iso piha – neljän auton talli.

Loistavat tilat asumiseen ja edustamiseen 2000-2001 kauttaaltaan saneeratussa talossa. Katseilta hyvin suojassa olevalla isolla puutarha pihalla on tilaa pelata, leikkiä, grillata ja järjestää puutarhajuhlia.

Yksi kolmesta sisäänkäynnistä sijaitsee kätevästi keittiön vieressä ja arki eteisessä on runsaasti tilaa kengille ja vaatteille. Vieraille on oma juhlavampi sisäänkäynti, joka johtaa hallin kautta mahtavan kokoiseen olohuoneeseen. Edustava iso ruokasali sijaitsee olohuoneen ja keittiön välissä. Tunnelmallisessa keittiössä on runsaasti säilytystilaa ja tasoja sekä avotakka. Samassa kerroksessa on myös tv-huone, vanhempien makuuhuone, kylpyhuone, vaatehuone sekä vieras wc.

Yläkerrassa on lasten oma valtakunta. Kolme viihtyisää makuuhuonetta, kylpyhuone ja iso aulatila lasten leikkeihin sekä paljon säilytystilaa.

Alimmassa kerroksessa on mm. saunaosasto, kaksi makuuhuonetta, olohuone, pieni keittiö, kodinhoitohuone, takkahuone ja viinikellari. Täällä voi mainiosti pitää kotitoimistoa ja majoittaa vieraat tai lastenhoitajan. Kerrokseen on oma sisäänkäynti.

As Oy Espoon Niittysaarentie 7 muodostuu kahdesta talosta A ja B, joiden omistajat vastaavat itse hallitsemiensa rakennusten ylläpito-, remontti- ja asumiskuluista. Ei yhtiövastiketta.

Tervetuloa tutustumaan tähän uniikkiin kotiin.

Varaa yksityisesittely.

Esittelyt ja tiedustelut:

Nina Nykopp 0400 226020 tai nina.nykopp@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Nina Nykopp

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT 0400 22 6020
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Niittysaarentie 7 B, 02160 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down