6 h, rt, k, aula, khh, vh, saunaosasto, varasto + lämmin autotalli,Nuottaniemi,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Nuottaniemi

Erillistalo, 6 h, rt, k, aula, khh, vh, saunaosasto, varasto + lämmin autotalli, 207.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Helmi Nuottaniemen arvoalueella!

Varaa oma esittelyaika.

Haaveiletko korkealuokkaisesta asumisesta Nuottaniemessä meren läheisyydessä? Meri, uimaranta, Espoon kaunis rantaraitti ja luonto ovat aivan vierelläsi.

Taloyhtiön kolme komeata kivitaloa asettuvat kauniille etelään avautuvalle tontille maanpintoja muotoillen.

Myynnissä olevassa asunnossa on kauttaaltaan tehty tasokas remontti vuosina 2014-2015. Kuntokartoitus tehty keväällä.

Arkkitehtonisesti tyylikäs ja laadukkaasti varusteltu koti tarjoaa upeat ja toimivat puitteet viihtyisään asumiseen ja elämiseen isollekin perheelle. Korkeat laatuvaatimukset ohjaavat sisustuksen ja materiaalien valinnassa. Olohuoneen suuret ikkunat ja jopa 4 metriin vinosti nouseva korkea katto tekevät tilasta ylellisen ja avaran.
Näyttävä ja ilmava olohuone, ruokailutila ja keittiö -kokonaisuus muodostavat talon sydämen. Olohuoneen jatkeena on eteläparveke, jossa on sähkötoiminen markiisi suojaamassa kesähelteiltä, ja sisätiloissa ilmalämpöpumppu viilentämässä mukavasti.

Yläkerrassa sijaitsee kolme makuuhuonetta ja master-bedroomin yhteydessä on skandinaavisen vaalea ja selkeä kylpyhuone. Alakerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista toisesta on käynti ulos.

Alakerrassa on tunnelmallinen kylpykeidas, jossa on hämyisää valoa ja rikkumatonta rauhaa, kutsuu kylpemään. Tilassa on sadettajasuihkujen lisäksi iso amme ja tilava sauna, jossa on mukava rentoutua työpäivän päätteeksi.

Autotalli (lattialämmitys) on nykyisellä omistajalla kodinhoitohuoneena, mutta sen voi helposti muuttaa takaisin autotalliksi. Säilytystilaa on runsaasti ja autopaikkoja on pihalla monelle autolle. Huolitellun piha-alueen täydentää aivan ihastuttava leikkimökki.

Taloyhtiön sisääntulon kiveykset, patiot ja kasviryhmien siistit rajaukset kertovat tyylikkäästä taloyhtiöstä.

Kivenheiton päässä oleva viihtyisä rantaraitti tarjoaa upean ulkoilualueen uimarantoineen ja suosittuine kahviloineen. Taloyhtiöllä on venevalkama -oikeus. Ison Omenan kauppakeskuksen kattavat palvelut ja metroyhteys Helsinkiin.

Tervetuloa ihastumaan!

Tiedustelut: Marjaana Fagerholm 040-8448888 (marjaana.fagerholm@westhouse.fi)

tätä kohdetta sinulle esittelee

Marjaana Fagerholm

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM 040 844 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Itäinen Rantatie 19 C, 02230 Espoo Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down