6 h, k, sauna, kph, erill wc, veranta, terassi, autotalli, varasto,Westend,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Westend

Omakotitalo, 6 h, k, sauna, kph, erill wc, veranta, terassi, autotalli, varasto, 302.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Yläkerrassa keittiö, ruokailutila, aula ja olohuone muodostavat avaran yhtenäisen kokonaisuuden. Ruokailuhuoneesta on suoraan käynti aamuauringossa kylpevälle terassille, jossa voi kesäpäivinä nauttia aamukahvit. Olohuoneen isoista ikkunoista ja lasiovesta avautuu koko päivän auringonpaisteessa oleva takapiha ja lisäksi on vielä terassi ja terassiparveke ilta-auringon puolella. Kauniista kesäpäivistä pääsee siis nauttimaan koko päivän eri puolilla taloa helppohoitoisella pihalla.

Huoneistossa on 4 makuuhuonetta saman käytävän varrella, mutta kuitenkin sopivasti erillään toisistaan. Talon alakerrassa on saunaosasto, kodinhoitohuone ja ‘kirjastohuone’ sekä alun perin uima-allashuoneena toiminut tila, joka on mittavassa remontissa muutettu esimerkiksi arkiolohuoneena tai harrastehuoneena toimivaksi valoisaksi tilaksi isoin ikkunoin ja käynnillä omalle terassille. Pohjaratkaisu on oivallinen isollekin perheelle.

Lämmin kahden auton autotalli ja runsas säilytystila tuovat lisää asumismukavuutta tähän Westendissä keskeisellä sijainnilla olevaan 70-luvulla rakennettuun mutta 2000-luvulle päivitettyyn, huolella remontoituun ja pidettyyn taloon.
Omalla autolla n. 15 min Helsingin keskustaan. Westendin ja Haukilahden rannat tarjoavat hyvät ulkoilumaastot.

Kysy lisätietoja tai sovi yksityisesittely:
Raya Virtanen 040 820 7717, raya.virtanen@westhouse.fi
tai
Juha Erkkilä 050 414 8888, juha.erkkila@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Raya Virtanen

Myyntiedustaja 040 820 7717
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Itälinnake 8, 02160 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down