6 h, k, sauna, at, varasto,Kuusikko,Vantaa – West House

Created with Sketch.

Katso esittelyvideo

Takaisin hakutuloksiin

Vantaa, Kuusikko

Erillistalo, 6 h, k, sauna, at, varasto, 335.5m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Yksilöllisesti suunniteltu ylväs ja vankka Siporex-talo, joka kätkee sisälleen käytännölliset ja perheen elämänkaareen mukautuvat tilaratkaisut.

Sisääntulokerroksen upea portaikko toivottaa tervetulleeksi. Korkean ja ilmavan olohuoneen suuret ikkunat, tuovat vuodenajasta riippumatta valon sisään. Tilava keittiö tarjoaa reilusti työskentelytilaa ja viereinen apukeittiö/kodinhoitotila omalla sisäänkäynnillä helpottaa perheen arkea. Ruokailutila on sijoitettu nerokkaasti omaan tilaansa, jossa on helppo viettää viihtyisä ruokailuhetki ystävien ja perheen kesken. Kylpyhuone ja sauna sekä vilvoitteluun soveltuva huone, josta myös uloskäynti, sijaitsevat kätevästi tässä kerroksessa. Makuuhuoneista kolme on sijoitettu yläkertaan, jolloin oma rauha on taattu arjen keskellä. Urheilevan tai yritystä pyörittävän perheen haaveena on monesti kotikuntosali, tilavat varastot sekä kotitoimisto. Miksi etsiä kauempaa, täältä ne löytyvät. Kellarikerros omalla sisäänkäynnillä luo huimat puitteet moneen tarkoitukseen.

Viimeistelty pihapiiri, lämmin varasto ja kahden auton talli yhdessä ison tontin kanssa takaavat laadukasta asumista viihtyisällä pientaloalueella. Loistava sijainti lähellä alakoulua ja päiväkotia sujuvasti kaikkien palveluiden sekä kulkuyhteyksien ulottuvilla.

Tähän tyylikkääseen kotiin on helppo ihastua!

Esittelyt ja lisätiedot: Eija Ahonlinna p. 040 141 8888 / eija@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Eija Ahonlinna

Myyntiedustaja, KiAT 040 141 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Kuusikkotie 58, 01380 Vantaa
näytä kohteen lisätiedot arrow-down