6 h, k, rt, takkatila, sauna, 3 ph, 2 wc:tä, khh, 2 vh, terassit, varastot,Laajalahti,Espoo – West House

Created with Sketch.

Katso esittelyvideo

Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Laajalahti

Omakotitalo, 6 h, k, rt, takkatila, sauna, 3 ph, 2 wc:tä, khh, 2 vh, terassit, varastot, m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Todella avara ja valoisa, Arkkitehtitoimisto Tauno Keiramon suunnittelema v. 2007 valmistunut harkkorakenteinen omakotitalo. Arkkitehtonisesti tyylikäs, laadukkaasti varusteltu ja muuttovalmis talo tarjoaa upeat ja toimivat puitteet viihtyisään asumiseen ja elämiseen isollekin perheelle. Lokakuussa 2018 tehdyn kuntotarkastuksen mukaan talo on hyvässä kunnossa.

Korkea olohuone/takkatila/ruokailutila/keittiö-kokonaisuus muodostaa talon sydämen. 4 makuuhuonetta, 2 vaatehuonetta, kph suihkulla ja wc kätevästi yläkerrassa. 2 autopaikkaa, toinen katoksessa ja 2 lämmintä ulkovarastoa varmistavat arjen sujuvuuden.
Suojaisalla, helppohoitoisella "japanilais" -tyylisellä pihalla suihkulähde, isot terassit katoksineen ja runsas valikoima harvinaisia koristepuita.

Sijainti hyvien liikenneyhteyksien varrella arvostetulla Laajalahden pientaloalueella, jonka lähistöllä useita päiväkoteja ja kouluja sekä erittäin erittäin monipuoliset harrastus-, liikunta- ja urheilumahdollisuudet. Kauppakeskus Sello ja Leppävaaran asema kävellen alle 2 km. Tapiolaan matkaa vajaat 5 km. Tulevan Raidejokeri -linjan pysäkille vain 500 m.

Tiedustelut ja esittelyt 040 726 8888 arto.rautemaa@westhouse.fi tai
040 844 8888 marjaana.fagerholm@westhouse.fi tai

tätä kohdetta sinulle esittelee

Arto Rautemaa

Kiinteistönvälittäjä LKV, AKA (asunnot), KTM 040 726 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Kirvuntie 40 A, 02140 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down