6 h, k, rt, s, vh, varasto.,Haukilahti,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Haukilahti

Rivitalo, 6 h, k, rt, s, vh, varasto., 169.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Tämä asunto pitää nähdä, arkkitehti Jaakko Laapotin suunnittelema.

Tässä avarapohjaisessa kodissa, jossa suurin osa asuinneliöistä sijoittuu sisääntulokerrokseen, ikkunoita on paljon ja niiden ansiosta asunto on ilmava ja avara. Tyylikkäässä v 2017 uusitussa avokeittiössä syntyvät niin arkiruoat kuin juhlien tarjoilut. Makuuhuoneita asunnossa on neljä ja täällä asuu väljästi isompikin perhe.

Vaalein sävyin sisustettu koti on tulvillaan valoa ja mielenkiintoisia kauniita ratkaisuja ja toimivuutta kautta linjan.

Laapotin arkkitehtuurin mustavalkoisuus luo pohjan tyylikkäälle sisustukselle, huonekalujen neutraalit värit antavat mahdollisuuden vaihdella tekstiilien värejä vuodenaikojen mukaan, syventäen asunnossa vallitsevaa hyvää 60-luvun henkeä.
Asumismukavuutta täydentää suojaisa ja viihtyisä sisäpiha, joka on kuin toinen olohuone ja jossa voit viettää aikaa grillaten, seurustellen tai vaikkapa kirjan parissa.

Ajalle tyypillisesti olohuoneen seinä on yhtä ikkunaa ja makuuhuoneet on sijoitettu alakertaan, jossa on myös arkkitehtuuria kunnioittava tunnelmallinen kylpyhuone saunoineen.

Pohjaratkaisu on käytännöllinen ja mielenkiintoinen, jossa valoisuus ja avaruus toteutuvat sopusoinnussa kodikkuuden ja yksityisyyden kanssa. Säilytystilaa on runsaasti.

Nykyiset asukkaat ovat viihtyneet taloyhtiössä pitkään.

Vesi- ja viemärijohdot on uusittu vuonna 2017 linjasaneerauksen yhteydessä.

Taloyhtiön monimuotoinen ja rytmitetty julkisivu vehreiden puiden lomassa luo viihtyisän tunnelman sisäpihalle.

Vain kivenheiton päässä sijaitsevat Haukilahden hyvät koulut, palvelut ja linja-autopysäkki, josta pääsee kätevästi metrolle joko kävellen 10-12 minuutissa tai vaikkapa pyörällä. Espoon rantaraitti on aivan lähellä kuten myös Haukilahden upeat uimarannat kauniine kahviloineen.

Tervetuloa tutustumaan asuntoon!

Tiedustelut:
Marjaana Fagerholm 040 844 8888 (marjaana.fagerholm@westhouse.fi)

tätä kohdetta sinulle esittelee

Marjaana Fagerholm

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM 040 844 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Haukitie 8 A, 02170 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down