6 h, k, rt, s, khh, autokatos,Soukanranta,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Soukanranta

Erillistalo, 6 h, k, rt, s, khh, autokatos, 178.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Ainutlaatuinen paikka nauttia elämästä, meren ja venesataman vieressä!

Tyylikkäässä asunnossa on neljä makuuhuonetta, takkahuone, valoisa ja avara olohuone- ja ruokasalikokonaisuus sekä upea avokeittiö. Olohuoneen, ruokasalin ja keittiön muodostama kokonaisuus on tämän talon sydän; juhlaan ja arkeen sopiva erittäin toimiva tila joka myös antaa mahdollisuuksia toteuttaa yksilöllisiä sisustusratkaisuja. Olohuoneesta on kulku isolle, viihtyisälle terassiparvekkeelle, jossa nautit auringosta koko iltapäivän ja illan. Terassilta ja olohuoneesta on osittainen merinäköala. Terassille mahtuu ruokailuryhmän lisäksi grilli ja iso sohvaryhmä seurustelua varten. Tässä asunnossa ei ole remonttihuolia, sillä kaikki tilat ovat uusittu laadukkaasti ja tyylillä.

Alakerrassa sijaitsevat tilava saunaosasto poreammeineen, erillinen pukuhuone, kodinhoitohuone, toinen wc ja kaksi makuuhuonetta joista toinen nyt sisustettu pukeutumishuoneeksi. Kodinhoitohuoneesta pääse myös suoraan ulos "vilpolaan" ja asunnon omalle isolle pihalle. Kaksi autopaikkaa asunnon edessä, toinen katoksella ja varastolla. Asunnon lämmin, vehreä iso piha on katseilta suojassa. Monipuoliset entisestään paranevat palvelut (Lippulaivan uusi ostoskeskus), suomen- ja ruotsinkieliset päiväkodit sekä koulut löytyvät lähialueelta. Merellisellä alueella on vertaansa vailla olevat Espoon Rantaraitin ulkoilumaastot, uimaranta ja Suvisaariston veneilyalueet sekä läheltä löytyvät myös mm. uimahalli, jäähalli, kuntosalit ja ratsastustallit. Metro valmistuu 2023, asemalle noin 400 metriä.

Lisätiedot ja esittelyt:

Juha Erkkilä 050 414 8888 tai juha.erkkila@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Juha Erkkilä

Myyntijohtaja, LKV, YKV, kaupanvahvistaja 050 414 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Soukanlahdentie 3 A, 02360 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down