6 h, k, rt, khh, sauna,Koukkuniemi,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Koukkuniemi

Erillistalo, 6 h, k, rt, khh, sauna, 189.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

SOITA JA SOVI YKSITYISNÄYTTÖ!

Unelmakoti Koukkuniemen rannan tuntumassa – tämä asunto on vaativalle ostajalle!

Kauaskantoiset näkymät kattojen yli merelle.

Asunnossa on tehty upea remontti – laadusta tinkimättä.

Sisääntulokerroksessa on tilava eteinen ja hyvät vaatesäilytystilat. Arjen ylellisyyttä lisää tyylillä remontoitu kylpylämäinen saunaosasto kahdella suihkulla ja ammeella, mikä on silmiä hivelevän kaunis kokonaisuus. Vilvoittelemaan pääsee suurelle terassiparvekkeelle. Samassa kerroksessa on lisäksi kolme makuuhuonetta ja takkahuone, jossa selkeälinjainen takka luo tunnelmaa viileisiin talvi-iltoihin. Tässä kerroksessa on myös tilava kodinhoitohuone omalla sisäänkäynnillä, joka helpottaa perheen arkea.

Yläkerrassa on paljon tyylikästä ja avaraa tilaa: valoisa olohuone viistoine kattoineen, ruokailutila ja A la Carten hyvin suunniteltu keittiö, jossa niin arkiruuat kuin juhlien tarjoilut syntyvät helposti. Kodinkoneet ovat Mielen. Master bedroomin vieressä on walk-in-closet ja tyylikäs kylpyhuone. Olohuoneen jatkeena on suuri asunnon levyinen eteläparveke, jossa voit viettää aikaa grillaten tai seurustellen pitkälle syksyyn. Lisäksi asunnolla on helppohoitoinen pieni piha-alue. Yläkerrasta on kauaskantoiset näkymät kattojen yli merelle ja viihtyisään pientaloympäristöön.

Taloyhtiö on hyvässä kunnossa.

Autohallipaikka myydään erillisellä osakekirjalla hintaan 20.000 euroa. Lisäksi asuntoon kuuluu toinen autopaikka paikoitusalueella.

Kivenheiton päässä oleva viihtyisä rantaraitti tarjoaa upean ulkoilualueen uimarantoineen, venesatamineen ja suosittuine kahviloineen mm. Nokkalan majakka tai Haukilahden paviljonki. Lähistöllä on Ison Omenan kauppakeskuksen kattavat palvelut ja metroyhteys Helsinkiin. Koulut ja päiväkodit lähellä.

Tervetuloa ihastumaan!

Esittelyt ja tiedustelut: Marjaana Fagerholm p. 040 844 8888
eMail: marjaana.fagerholm@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Marjaana Fagerholm

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM 040 844 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Koukkuniemenkuja 1 as, 02230 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down