6 h, k, rt, khh, s + lämmin autotalli 18 m2,Tapiola,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Tapiola

Rivitalo, 6 h, k, rt, khh, s + lämmin autotalli 18 m2, 201.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Soita ja sovi yksityisnäyttö!

Tämä aikakautensa edustava ja kaunis koti tarjoaa monimuotoiset puitteet suurelle perheelle. Asunnolla on erinomainen sijainti kauniilla näköaloilla aivan Tapiolan ytimessä Otsolahden yläpuolella.

Sisääntulokerrokseen luo tunnelmaa suurista ikkunoista tulviva luonnonvalo ja talvisin olohuoneen takassa rätisevä tuli. Olohuoneen yhteydessä olevasta ruokailutilasta on käynti parvekkeelle, jossa voi nauttia aamiaista Otsolahden vehreää näkymää ihastellen. Asunnon raikas keittiö on uusittu vuonna 2011 tyylikkäin materiaalein ja perustuen käytännöllisyyttä sekä selkeyttä painottaviin suunnitelmiin.

Yläkerran suuret makuuhuoneet ovat ilmavat ja valoisat ja antavat elämiseen väljyyttä. Saunan jälkeen pääset vilvoittelemaan oman pihan lisäksi tämän kerroksen lasitetulle parvekkeelle ja terassiparvekkeelle. Asunnon kaunis ja katseilta suojattu piha on puutarhasuunnittelijan käsialaa.

Alakerrassa on runsaasti lisätilaa: arkiolohuone, pesuhuone ja sauna sekä kolme varastotilaa, joista yksi toimii myös kodinhoitohuoneena. Asuntoyhtiöllä on lisäksi Sateenkuja 5:ssä käyttämätöntä rakennusoikeutta, josta D-asunnon osuus on noin 22 k-m2.

Keskeisen sijainnin sekä hiljaisen ja rauhallisen ympäristön lisäksi asumismukavuutta lisäävät mm. lämmin autotalli ja esteetön pääsy sisääntulokerrokseen.

Taloyhtiö on aivan Otsolahden rannan tuntumassa, merikin näkyy. Yhtiöllä on 10 venepaikkaa Otsolahden venesatamassa osakkaiden vuokrattavissa.

Tervetuloa tutustumaan!

Tiedustelut ja esittelyt: Marjaana Fagerholm 040 844 8888 (marjaana.fagerholm@westhouse.fi)

tätä kohdetta sinulle esittelee

Marjaana Fagerholm

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM 040 844 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Sateenkuja 5 D, 02100 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down