6 h, k, khh, 2xkph, sauna + erill. autotalli,Kauniainen,Kauniainen – West House

Created with Sketch.

Katso esittelyvideo

Takaisin hakutuloksiin

Kauniainen, Kauniainen

Omakotitalo, 6 h, k, khh, 2xkph, sauna + erill. autotalli, 240.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Hyvällä ja keskeisellä paikalla Kauniaisissa, kuitenkin sopivasti omassa rauhassa, sijaitsee tämä villatyyppinen puutalo. Talo rakennettu 1989 mukailee hienosti 1920 luvun tyyliä ja istuu miljöönsä. Oma noin 1100 m2:n tonttiosuus,  2 perheen yhtiössä jossa kukin vastaa talonsa ylläpidosta ja hoidosta. Kauniissa pihapiirissä myös autotalli ja varasto n. 25 m2.
 
Perinteisesti kahteen kerrokseen jaetut tilat – sisään saavutaan lasiverannan kautta eteishalliin josta kulku isoon valoisaan keittiöön, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen/ruokasaliin ja kodinhoitoon. Yläkerrassa 3 todella isoa makuuhuonetta sekä erillinen tilava arkiolohuone avotakalla – tästä saa myös pienin muutoksin hulppean vanhempain makuuhuoneen.
 
Näyttävä kartanonkeltainen villa ristikkoikkunoineen ja räystäineen näyttää siltä kun se olisi seissyt täällä aina, mutta kätkee sisäänsä nykyaikaisen ja toimivan, eritoten lapsiperheelle sopivan kodin.
Huoneistoala noin 215 m2 + erillinen autotalli n. 25 m2.
 
Tervetuloa tutustumaan, esittelemme sopimuksen mukaan.

Tiedustelut ja esittelyvaraukset:

Juha Erkkilä 050 414 8888, juha.erkkila@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Juha Erkkilä

Myyntipäällikkö, LKV, YKV, kaupanvahvistaja 050 414 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Smedsintie 13 B, 02700 Kauniainen
näytä kohteen lisätiedot arrow-down