6-7 h, k, veranta, luhtiaitta,Veräjämäki,Helsinki – West House

Created with Sketch.

Katso esittelyvideo

Takaisin hakutuloksiin

Helsinki, Veräjämäki

Omakotitalo, 6-7 h, k, veranta, luhtiaitta, 240.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Upea viime vuosisadan alusta oleva huvilatyyppinen omakotitalo seisoo jykevästi aurinkoisella vehreällä tontillaan. Talon ulkomuoto on vaikuttuva ja pihapiiri suljettu ja rauhallinen. Sijainti kuitenkin aivan Oulunkylän juna-aseman ja palveluiden vieressä.

Sisätilat sekä talotekniikka on uusittu 2006-2007. Talo on hellävaraisesti muokattu vastaamaan nykyajan perheen tarpeita ja vaatimuksia, samalla on hienosti säilytetty sille ominainen tunnelma. Talon alakerrassa on olohuone, tilava keittiö sekä ruokailutila, kirjasto ja yksi makuuhuone, sekä veranta, joka on kuin tehty tunnelmallisiin illanviettoihin.

Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta joista toinen todella suuri, kahdella makuusopella. Yläkerrasta löytyy myös kaksi kylpyhuonetta joista toinen on varustettu ammeella. Molemmissa makuuhuoneissa on kaunis uuni, yhteensä uuneja on talossa viisi.

Täällä viihdytään myös ulkona, aivan tontin laidalla oleva 1930-luvulla rakennettu luhtiaitta sulkee pihan, tehden siitä rauhallisen ja häiriöttömän paikan viettää aikaa. Luhtiaitassa on viehättävä sauna ja pukuhuone joissa voi tuntea menneen maailman lumoa. Luhtiaitan yläkerta on mahdollisuus esimerkiksi yrittäjälle toimiston paikaksi, luovaksi tilaksi tai harrastetilaksi.

Kaipaatko kokonaisuuteen vielä autotallia tai kenties jotain muuta? Ei hätää, rakennusoikeutta on runsaasti jäljellä ja tontti on mahdollista jakaa ja myydä tonttiosuus.

Tervetuloa tutustumaan tähän virkeään sataviisitoistavuotiaaseen!
Pyydäthän myös yksityisesittelyn!

Lisätiedot ja esittelyt:

Juha Erkkilä 050 414 8888 tai juha.erkkila@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Juha Erkkilä

Myyntipäällikkö, LKV, YKV, kaupanvahvistaja 050 414 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Aidasmäentie 7 B, 00650 Helsinki
näytä kohteen lisätiedot arrow-down