5h,k,rt, s, kph, khh, uima-allasosasto, autokatos, autotalli,Saunalahti,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Saunalahti

Erillistalo, 5h,k,rt, s, kph, khh, uima-allasosasto, autokatos, autotalli, 235.5m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Upea Lammin kivitalo hienolla merinäköalalla!

Tervetuloa tutustumaan laadukkaasti rakennettuun kotiin upealla sijainnilla yhdessä Saunalahden arvostetuimmissa osoitteissa. Koti on rakennettu rantariviin, aivan meren kupeeseen rauhalliselle paikalle. Ulkoilumahdollisuudet meren äärellä alkavat heti vierestä kulkevalta Espoon rantaraitilta.

Itse rakennus on hienosti suunniteltu. täältä löytyy tilaa ja avaruutta. Asuinkerroksen todella mahtava huonekorkeus ja lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat tuovat valoa, avaruutta ja ilmavuutta kotiin. Lähes kaikista kodin ikkunoista avautuukin kaunis näköala merelle.

Tilava olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan yhdistelmä on kodin sydän. Ruokailutilaa voi jatkaa tarvittaessa saumattomasti tilavalle terassiparvekkeelle. Asuinkerroksessa on lisäksi kaksi makuuhuonetta, päämakuuhuoneen yhteydessä myös tilava kylpyhuone. Huoneeseen on rakennettu myös parvi, joka toimii käytännöllisenä työtilana.

Asuinkerroksesta portaat johtavat käyttöullakolle, jonne on rakennettu tila omaan rauhaan upealla avokylpyhuoneella ja kattoterassilla. Alakerrasta puolestaan löytyy tilava uima-allasosasto saunoineen ja suihkuineen, kodinhoitotila ja autotalli. Lisäksi kaksi moneen käyttöön tapuvaa tilaa, jotka ovat tällä hetkellä toimisto- ja makuuhuonekäytössä.

Huoneisto hallitsee yhtiöjärjestyksen perusteella omaa hallinta-aluettaan, jonka koko on noin 600 m2.Myytävä huoneisto on liitetty kaukolämpöverkkoon, ja lämmönjako tapahtuu vesikiertoisen lattialämmityksen avulla.

Tässä asunto-osakeyhtiössä asut kuin omakotitalossa. Kukin talo vastaa itse omista kustannuksistaan ja korjauksistaan. Pienellä 80 euron yhtiövastikkeella katetaan taloyhtiön yhteiset kulut, esimerkiksi lumenauraus yms.

Tervetuloa tutustumaan!

Vain yksityisesittelyt.
Visas enligt överenskommelse.

Tiedustelut ja esittelyt / Förfrågningar och visning:

Sebastian Rostedt, P. 0400 373 620 // sebastian.rostedt@westhouse.fi

Petri Ehrsten, LKV, KTM, p. 040 680 7714 //petri.ehrsten@westhouse.fi

Betjänar även på svenska (Sebastian).
Complete service also in English.

tätä kohdetta sinulle esittelee

Sebastian Rostedt

Head of Development 0400 37 3620
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Vanha Saunalahdentie 8 E, 02330 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down