5h, k, s, 2 kph, khh, 2 wc, varastoja, autokatos,Nikunmäki,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Nikunmäki

Omakotitalo, 5h, k, s, 2 kph, khh, 2 wc, varastoja, autokatos, 177.5m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Yksitasoinen omakotitalo Nikunmäessä, Espoossa.

Tyylikäs ja selkeälinjainen Lammi-kivitalo hurmaa valoisuudellaan ja avaralla yleisilmeellään. Talo sijaitsee 1000 m2:n tontilla aivan Onninkujan päässä, sivussa liikenteeltä. Talo on rakennettu v. 2010 ja on edelleen erinomaisessa kunnossa.

Pääsisäänkäynnistä saavutaan vaaleaan kauniiseen eteiseen, josta pääsee suoraan keittiöön ja tilavaan olohuoneeseen. Puhtaanvalkoinen keittiö on hyvin valoisa ja toimiva. Valkoisilla tasoilla on runsaasti laskutilaa ja kauniina yksityiskohtana on tason ja yläkaappien välissä pitkä ikkuna. Olohuoneen yhteyteen, aivan keittiön viereen on varattu tilaa myös ruokailulle. Kauniisti viimeistelty oma piha tulee näkyviin olohuoneen ja ruokailutilan lattiaan asti ulottuvan ikkunarivistön takaa. Ikkunoiden lomassa on käynti lasiovien kautta terassille ja pihalle.

Makuuhuoneita on tällä hetkellä kolme ja lisäksi yksi leikki- tai vaikkapa työhuoneeksi sopiva huone, joka avautuu pariovin suoraan olohuoneeseen. Pienellä järjestelyllä saat tähän kotiin helposti 4 makuuhuonetta.

Sauna- ja kodinhoitotilat hakevat vertaistaan. Saunassa on sekä puilla, että sähköllä lämpiävät kiukaat. Kauniisti laatoitetussa kylpyhuoneessa on tuplasuihkut ja kokonaisuuden kruunaa suuri kahden hengen poreamme. Kylpyhuoneen vieressä on myös kodinhoito- ja wc-tilat. Saunaosastolta pääset vilvoittelemaan viihtyisälle ja suojaisalle patiolle.

Nikunmäki on turvallinen ja kodikas asuinalue, joka tarjoaa asukkailleen erittäin hyvät ja monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Viiden kilometrin sisällä on mm. 2 golfkenttää, Ringsiden kentälle on matkaa vain reipas kilometri. Koulut, kaupat ja harrasteet ovat lähietäisyydellä. Kehätietä pitkin on helppoa lähteä molempiin suuntiin, eikä lentoasemallekaan ole matkaa kuin vartti.

Yksityisesittelyt ja lisätiedot: Pekka Kujala, 040 832 8888 tai pekka.kujala@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

PEKKA KUJALA

Kiinteistönvälittäjä LKV 040 832 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Onninkuja 8, 02920 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down