5h, k, rt, s, kph, vh, 2 wc, autokatos, varastoja,Kaitalahti, Laajasalo,Helsinki – West House
Takaisin hakutuloksiin

Helsinki, Kaitalahti, Laajasalo

Omakotitalo, 5h, k, rt, s, kph, vh, 2 wc, autokatos, varastoja, 180.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Viihtyisällä Kaitalahden pientaloalueella persoonallinen vuonna 1995 rakennettu puutalo. Tontilla on myös erillinen autotalli- ja varastorakennus. Rakennukset noudattavat samaa arkkitehtonista tyyliä ja muodostavat ehjän kokonaisuuden tälle kauniille kulmatontille.

Alakerran tilat on rytmitetty hauskasti eri tasoihin. Keittiön vieressä oleva ruokailutila aukeaa muutaman askelman alempana sijaitsevaan olohuoneeseen ja tekee tilasta avaran. Olohuoneen vino katto nousee korkeuksiin, mikä antaa asunnolle hyvin persoonallisen ja ilmavan ilmeen. Talon toisessa päässä sijaitsee kaksi makuuhuonetta sekä sauna- ja pesutilat. Yläkerrassa on kaksi huonetta, sekä erillinen WC. Toisessa huoneessa on oma pieni parveke.

Kaitalahti on turvallinen noin 350 asukkaan pientaloalue, joka tarjoaa asukkailleen upeat merelliset ulkoilumahdollisuudet. Kaitalahden naapurissa oleva Kruunuvuorenrannan alue kehittyy nopeasti ja sen myötä myös liikenneyhteydet paranevat ja nopeutuvat, kun Kruunuvuorenrannan ja kantakaupungin välille rakennettava Kruunuvuorensilta valmistuu liikennekäyttöön arviolta vuonna 2026.

Tilaa myyntiesitteet ja sovi yksityisesittely Teille sopivana aikana:
Pekka Kujala. 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Pekka Kujala

Kiinteistönvälittäjä LKV 040 832 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Päätie 22, 00590 Helsinki
näytä kohteen lisätiedot arrow-down