5h, k, rt, s, kph, 2 x wc+ varasto,Matinkylä, Koukkuniemi,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Matinkylä, Koukkuniemi

Rivitalo, 5h, k, rt, s, kph, 2 x wc+ varasto, 178.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Remonttikuntoinen suurenkin perheen koti.

Tervetuloa tutustumaan loistavalla sijainnilla sijaitsevaan rivitaloasuntoon Matinkylän rannan tuntumassa. Remontoimalla saat tästä todella upean kodin.

Sisääntulokerroksessa on todella suuri olohuone, minne 70-luvun suuret ikkunat tuovat reilusti valoa. Upeat ja vehreän puistomaiset näkymät pitkälle Matinkylän rannan suuntaan. Täältä löytyy myös keittiö, ruokailutila ja yksi makuuhuone.

Alakerrasta puolestaan löytyy kolme huonetta lisää, missä yhdessä on takka luomassa tunnelmaa. Lisäksi alakerrassa on todella tilava saunaosasto, sekä erillinen lämmin noin 14 m2 kokoinen varastotila.

Asunto on remonttikuntoinen. Pohjaratkaisu on erittäin muuntelukelpoinen, esimerkiksi sisääntulokerrokseen on mahdollista rakentaa yksi huone lisää. Huoneiston suojainen piha on etelän suuntaan. Huoneistolle kuuluu myös autokatospaikka sekä pihalla oleva kylmä varasto.

Yhtiössä on valmistunut 2020 linjasaneerauksen hankesuunnittelu. Arvio kustannuksista on 377 EUR/m2. Toteutussuunnittelu on alkanut ja valmistunee 2020 loppuun mennessä.

Todella upea sijainti rauhallisella paikalla lähellä merta. Yhtiön tontti rajoittuu osittain Matinkallion puistoalueeseen. Matinkylän uimaranta, venesatama, rantaraitti, rannan kahvilat aivan lähettyvillä. Iso-Omenan kattavat palvelut, päiväkodit ja koulut lähettyvillä.

Tiedustelut ja esittelyt / Förfrågningar och visning:

Sebastian Rostedt p. 0400 373 620 // sebastian.rostedt@westhouse.fi

Betjänar även på svenska.
Complete service also in English.

tätä kohdetta sinulle esittelee

Sebastian Rostedt

Head of Development 0400 37 3620
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Matinlahdenkatu 3, 02230 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down