5h, k, khh, s,Lystimäki,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Lystimäki

Rivitalo, 5h, k, khh, s, 158.5m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Moderni ja tyylillä remontoitu päätyasunnon pohjaratkaisu on todella toimiva. Asunto on kolmessa tasossa siten, että sisääntulokerroksessa on todella tilava olohuone ja ruokailutila, jotka muodostavat saumattoman kokonaisuuden ja houkuttelee koko perheen kokoontumaan ja viihtymään yhdessä.

Tyylikäs ja vaalea keittiö on tehokkaasti suunniteltu ja uudistettu kokonaan vuonna 2013 vastaamaan tämän päivän vaatimustasoa.

Yläkerroksessa on tällä hetkellä kolme makuuhuonetta, mutta pienillä muutoksilla on mahdollisuus yhteen lisämakuuhuoneeseen. Tämän kerroksen vaalean kaunis kylpyhuone kutsuu kylpemään. Alakerrassa on arkiolohuone, saunatilat ja tilava kodinhoitohuone. Tästä kerroksesta on käynti ulos isolle patioterassille ja suurelle takapihalle.

Taloyhtiön lämmitysmuoto on nykyaikainen maalämpö, joka tuo asukkailleen selvää säästöä. Sijainti on rauhallisen päätyvän tien varrella ja vehreän metsäpuistikon vieressä. Asunnossa on runsaasti varastotilaa.

Tiedustelut ja esittelyt:

Marjaana Fagerholm 040 844 8888 (marjaana.fagerholm@westhouse.fi)

tätä kohdetta sinulle esittelee

MARJAANA FAGERHOLM

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM 040 844 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Haltilantie 12 A, 02200 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down