5h, avokeittiö, s, lämmin autotalli ja varasto,Haukilahti,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Haukilahti

Rivitalo, 5h, avokeittiö, s, lämmin autotalli ja varasto, 161.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Tämä pitää nähdä! Kaunis 1-tasoinen päätyhuoneisto.

Ihana avaruus hurmaa heti sisään astuttaessa ja koko asunto kylpee valossa suurien ikkunoiden ansioista. Kaunis Scavolin avokeittiö, ruokailutila ja tyylikäs olohuone muodostavat saumattoman kokonaisuuden, joka houkuttelee koko perheen kokoontumaan ja viihtymään yhdessä. Suuret ikkunat ovat kuin yhtä seinää ja ne tuovat runsaasti valoa ja avaruutta asuntoon. Lisäneliöiden tuntua antaa iso vehreä ja helppohoitoinen piha, jossa voit viettää aurinkoisia päiviä vaikkapa hyvän kirjan tai ystävien parissa. Asunnossa on neljä makuuhuonetta, joista erillään omassa rauhassa on kolme makuuhuonetta mm. perheen nuorimmille.

Vuonna 2008 asunnossa on suoritettu mittava sisäremontti, jolloin keittiö muutettiin avokeittiöksi ja valittiin Scavolin näyttävät kaapistot, kylpyhuone ja erillinen wc remontoitiin vastaamaan nykypäivän standardeja. Kaapistoja uusittiin liukuovellisiksi. Asunnossa on runsaasti säilytystilaa kaapistojen lisäksi mm tilava vaatehuone ja lisäksi lämmin n. 18,5 m2 autotalli sekä sen yhteydessä lämmin 4,5 m2 varasto.

Haukilahden maineikkaille hiekkarannoille ja huvisatamaan on lyhyt kävelymatka, bussipysäkille (metrolle) vain muutama minuutti. Upea rantaraitti kävelyreitteineen kutsuu ulkoilemaan.

Niittykummun metroasemalle on vain kilometri ja sinne kävelet runsaassa 10 minuutissa. Koulut, päiväkodit ja kaupat kävelyetäisyydellä.

Tiedustelut ja esittelyt:
Marjaana Fagerholm 040 844 8888 tai marjaana.fagerholm@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

MARJAANA FAGERHOLM

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM 040 844 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Lahnatie 5 A, 02170 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down