5 mh, oloh, avok, 2 x wc, 2 x Kph, khh, vh, askart.huone, autotalli., terassi,Mankkaa,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Mankkaa

Omakotitalo, 5 mh, oloh, avok, 2 x wc, 2 x Kph, khh, vh, askart.huone, autotalli., terassi, 292.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Tervetuloa !
Varaathan ajan yksityisesittelyyn.

Tämä lapsiperheen unelmakoti sijaitsee suositulla Mankkaan pientaloalueella, jossa kaikki palvelut, koulut ja päiväkodit ovat lähietäisyydellä. Talon on suunnitellut arkkitehtitoimisto Ari Mäki-Martunen ja se on valmistunut vuonna 2006.
Tee tästä pienellä päivityksellä koti, jossa perheellä on tilaa viettää yhteistä aikaa. Talon moninaisuuden vuoksi täältä löytyy myös työ- sekä harrastetilaa runsaasti.
Tässä selkeässä ja suoralinjaisessa, moneen tarpeeseen taipuvassa kaunissa ja valoisassa huoneistossa on mahdollisuus jopa 5 makuuhuoneeseen.
Talossa on suuri terassi johon aurinko paistaa pitkälle iltaan. Käynti terassille on avokeittiö/olohuoneesta. Mikäpä sen mukavampaa kuin kesäaikaan kattaa perheelle ruokailu suojaiselle terassille. Olohuoneessa myös kaunis takka mikä on omiaan luomaa kodikkaan tunnelman.
Alakerran "kotasauna" ja suuri kylpyhuoneosasto ovat mitä oivallisin paikka rentoutua ja ladata akkuja vaikka kiireisen työpäivän jälkeen. Alakerrassa on mm. lämmin autotalli, johon pääset kulkemaan sisäkautta. Pihalla on runsaasti tilaa lasten leikkeihin.
Otathan yhteyttä niin varataan aika yksityisesittelyn Merja Kotamäki p.040-160 8888 tai merja.kotamaki@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Merja Kotamäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV 040 160 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Laurintie 5 A, 02180 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down