5 h, rt, k, s, varastoja, viinikellari,Soukansalmi,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Soukansalmi

Omakotitalo, 5 h, rt, k, s, varastoja, viinikellari, 241.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Tunnelmallinen, avara ja valoisa omakotitalo perheelle, joka arvostaa rauhallista ja merellistä sijaintia Soukanlahden kainalossa arvostetulla asuinalueella.

Talo sijaitsee puistomaisella tontilla, jonne tulvii valoa ja joka kutsuu viihtymään.
Heti talon sisääntulosta aukeaa tilava eteinen. Hyvin suunnitellusta keittiöstä, jossa kaikki toiminnot kädenulottuvilla aukeaa ruokailutila, johon mahtuu iso ruokapöytä ja isompikin seurue mukavaan yhdessäoloon ja vaikka illanviettoon. Olohuone ja ruokailutila suorastaan tulvivat valoa, suurien ikkunoidensa ansiosta. Olohuoneen varaava takka lisää myös kodikasta tunnelmaa. Täältä on käynti suurelle ja suojaiselle terassille, jossa on tilaa vaikka järjestää kesällä grillijuhlat tai nauttia lepotuolissa hyvästä kirjasta.

Sisään tähän kotiin astut keskimmäisestä kerroksesta, jossa on keittiö, ruokailutila, olohuone, saunatilat, wc ja yksi makuuhuoneista/työhuone. Yläkerran rauhassa on kolme makuuhuonetta, joissa suurimman yhteydessä on oma kylpyhuone, tämä jos mikä luo luxusta arkeen.

Ylimmässä kerroksessa on myös kaksi parveketta ja ne sijaitsevat aivan makuhuoneiden läheisyydessä. Alakerrassa on kodinhoitotilat, varasto tiloja, viinikellari ja tila mistä voit sisustaa vaikka Tv-huoneen. Alakertaan on myös oma sisäänkäyntinsä, mikä helpottaa perheen arkea.

Hyvin hoidettu ja suojaisa lähes 1000 m2 suuruinen tontti on kaunis ja puutarhanhoidosta nauttivalle vertaansa vailla. Pihassa on myös lapsille tilaa leikkeihin ja harrastuksiin. Pihassa on myös autokatos, jossa tilaa kahdelle autolle. Autokatokseen pääset kulkemaan myös sisäkautta. Pihalla on myös tilaa autoille.

Merellinen luonto, rantaraitti, uimarannat ja harrastusmahdollisuudet ovat Soukansalmessa asuvien ilo ja etuoikeus. Soukan ostoskeskukseen, neuvolaan, kirjastoon ja tulevalle metroasemalle on 2,5 km. Sama matka on myös lähimpiin suomen- ja ruotsinkielisiin päiväkoteihin ja kouluihin. Espoon lahden yläkouluun ja lukioon sekä harrasteisiin on n. 3 km. Bussilla (pysäkille 180 m) pääsee joutuisasti myös Ison Omenan metroasemalle.

Talossa on tehty kuntotarkastus 19.5.2020!
Lisätietoja kohteesta antaa

Merja Kotamäki p.040-160 8888 (merja.kotamaki@westhouse.fi) tai
Marjaana Fagerholm p.040-844 8888 (marjaana.fagerholm@westhouse.fi)

Tervetuloa ihastumaan!

tätä kohdetta sinulle esittelee

Merja Kotamäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV 040 160 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Ampujanmäki 6 B, 02360 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down