5 h, k, rt, takkah, khh, saunaos, autotalli, terassit,Kauniainen,Kauniainen – West House
Takaisin hakutuloksiin

Kauniainen, Kauniainen

Omakotitalo, 5 h, k, rt, takkah, khh, saunaos, autotalli, terassit, 195.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Tilaisuus!

Upeat uudet maalämmöllä lämpiävät kivirakenteiset talot rakenteilla Kauniaisissa.
Kaupungin runsaat harrastus- sekä ulkoilumahdollisuudet lapsiperheille ovat ovat ihan omaa luokkaansa. Täältä löytyy jäähalli, laskettelurinne, jalkapallokenttä, uimahalli jne.
Myös ruotsinkieliset koulut ja päiväkodit löytyvät läheltä. Juna-asema ja runsaat palvelut helpottavat monen lapsiperheen arkea.

Talot ovat kauniin valkoiset. Olohuoneessa on korkeat katot ja varaava takka. Keittiö on Puustellin, samoin kuin makuuhuoneiden kaapistot. Lattiat tammiparkettia olohuoneessa sekä kaikissa makuuhuoneissa. Tyylikkään saunaosaston materiaaleihin pääset vielä itse osittain vaikuttamaan. Pihalle tulee iso terassi keskauden grillijuhlia ajatellen.
Talon yhteydessä on lämmin autotalli kauko-ohjauksella sekä ekolognen sähköauton latauspiste. Ilmanvaihto on lämmön talteenotolla ja viilennyksellä.

Myytävänä 2 hallinnanjakosopimuksen mukaista määräosaa hintaan 280.000 EUR/kpl. Asuintalot rakennetaan erillisellä urakkasopimuksella ja rahoitetaan urakkasopimuksella valmiusasteen mukaisissa maksuerissä. Arvioitu valmistuminen noin 18 kk kaupanteosta. Erillinen rakennustapaseloste on saatavissa välittäjältä. Rakentaja vastaa kaikista muutoksista, jotka poikkeavat esitteessä mainituista materiaaleista ja rakentamiseen liittyvistä seikoista. Ostaja rinnastetaan kaupassa omakotitalon rakentajaksi. Varainsiirtovero 4 %.

Pyydäthän lisätiedot Mia Hollands p. 0400 54 8888 mia.hollands@westhouse.fi tai
Arto Rautemaa p.040 726 8888 arto.rautemaa@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Mia Hollands

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja 0400 54 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Sailonkuja 6 B, 02700 Kauniainen
näytä kohteen lisätiedot arrow-down