5 h, k, rt, saunaos, takkah, terassi, 4 x parv, 2 auton talli,Nuottaniemi,Espoo – West House

Created with Sketch.

Katso esittelyvideo

Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Nuottaniemi

Omakotitalo, 5 h, k, rt, saunaos, takkah, terassi, 4 x parv, 2 auton talli, 268.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Upea kivitalo merellisessä Nokkalanniemessä!

Laadukkaasti suunniteltu ja rakennettu kivitalo. Talon pohjaratkaisu ja toiminnallisuus hakevat vertaistaan. Hienosti suunnitellut korkeat ja avarat tilat sekä suuret ikkunapinnat ja useat parvekkeet tuovat tähän kotiin runsaasti valoa ja ilmavuutta, mutta samaan aikaan talo henkii lämpöä ja kodikkuutta.

Tämä moderni skandinaavinen valkoiseksi rapattu betoniharkkotalo on rakennettu tasaiselle n. 700 m2:n tontille vuonna 2002. Taloa ympäröi kaunis ja helppohoitoinen puutarha isoine terasseineen. Alakerrassa on kahden auton autotalli ja runsaat varastotilat. Piha-alueella on hyvät parkkitilat myös vierailijoiden autoille.

Avarassa ja hyväpohjaisessa talossa asutaan kolmessa kerroksessa. Pääsisäänkäynti on keskikerroksessa, jossa sijaitsee tilava keittiö, ruokailutila ja korkeuksiin ulottuva olohuone sekä aivan omassa rauhassaan oleva kahden makuuhuoneen ja kylpyhuoneen kokonaisuus. Ruokailutilasta ja olohuoneesta on käynti parvekkeille ja lisäksi pääoven vieressä on suuri aurinkoinen terassi.

Yläkerrassa on upea master-bedroom ja arkiolohuone, josta käynti etelään antavalle parvekkeelle. Makuuhuoneesta on suora yhteys tilavaan kylpyhuoneeseen ja suureen vaatehuoneeseen. Yläkerran arkiolohuone on erittäin kaunis ja kutsuva rentoutumispaikka, jossa on mukava ihailla maisemia ennen nukkumaan menoa.

Alakerrassa on tyylikäs saunaosasto, viihtyisä takkahuone sekä kodinhoitotilat. Siellä sijaitsee myös uskomattoman suuret ja muuntelukelpoiset varasto- / harrastetilat. Alakerrassa on kaksi uloskäyntiä, toinen autotallin kautta ja toinen suoraan takapihalle.

Kerrassaan upea ja hyvin suunniteltu perheasunto, jossa on hyvä elää ja asua. Uniikki koti, jollaisia harvoin tulee myyntiin!

Tiedustelut ja esittelyt:

Pekka Kujala 040 832 8888 tai pekka.kujala@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Pekka Kujala

Kiinteistönvälittäjä LKV 040 832 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Nokkalanniementie 15, 02230 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down