5 h, k, rt, iso parvi, sauna,Laaksolahti,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Laaksolahti

Paritalo, 5 h, k, rt, iso parvi, sauna, 139.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Uniikki arkkitehti Seppo Häkin suunnittelema talo! Päättyvän tien päässä vehreässä puistomaisessa ympäristössä, Lippajärvi pilkottaa kauniisti puiden välistä.

Talo sijaitsee Nuumäessä aivan Laaksolahden kupeessa. Kuntokartoitettu 9/2018.

Kolmeen ilmansuuntiin avautuvien ikkunoiden ansiosta luonnonkauniista ja vehreästä Nuuniityn puistoalueesta saa nauttia lähes kaikissa tiloissa.

Korkeat huoneet ja vino katto tuovat asunnolle avaruuden ja tilan tuntua. Kaunis ja toimiva Kvikin keittiö toimii asunnossa keskipisteenä. Ruokailutila kytkeytyy keittiöön saumattomasti ja tässä tilassa perheen on hyvä viihtyä yhdessä.

Yläkerrassa on kaksi korkeata makuuhuonetta ja valoisa parvitila, joka on toimiva tila kahdella ikkunalla. Alakerran tilavan ja ilmavan olohuoneen katon korkeus on jopa 4,5-7 m. Takka on kätevästi keskellä olohuonetta luomassa tunnelmaa talven kylmiin iltoihin. Olohuoneesta on käynti isolle ja vehreälle pihalle.

Kylpyhuoneet ja sauna on kunnostettu 9/2018 ja nyt ne odottavat ensimmäisiä käyttäjiään.

Talo löytyy Parasta suomalaista puuarkkitehtuuria – kirjasta.

Huoneistoihin A ja B kohdistuvista korjaus- ja kunnossapitokustannuksista vastaavat huoneistot A ja B kumpikin osaltaan.

Lapsiystävällinen alue, päiväkodit, koulut ja hyvät harrastumahdollisuudet ja palvelut kaikki lähellä. Autoille on katos- ja pihapaikka.

Tiedustelut:
Marjaana Fagerholm 040 8448888 (marjaana. fagerholm@wethouse.fi)

tätä kohdetta sinulle esittelee

Mia Hollands

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja 0400 54 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Nuuniitynkuja 13 A, 02710 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down