5 h, k, khh, s, ph, 2 wc, vh, terassi, varasto, ulkovar.,Tapiola,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Tapiola

Omakotitalo, 5 h, k, khh, s, ph, 2 wc, vh, terassi, varasto, ulkovar., m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Asunto 6 B vapautui ! Pyydäthän lisätiedot.

Nämä modernit Skandinaaviset puutalot on suunnitellut palkittu arkkitehti Mikko Nissilä / MINIMO Architecture. Talojen yleisilme on minimalistinen, moderni ja ajaton. Osa ikkunoista on lattiasta kattoon. Olohuone on ilmava 5 m korkeaa ja akustisesti hyvin toimiva. Suuret terassit aukeavat länteen ja etelään. Tekniset tilat on sijoitettu lämpimään varastotilaan, johon on käynti ulkoa. Jokaiseen taloon tulee valokuituliittymä ja hybridin tai sähköauton latauspistoke autokatokseen normaalin pistokkeen lisäksi. Taloihin kuuluu katos pyörille ja muille ulkoiluvälineille. Talojen lämmitysmuotona on ekologinen maalämpö viilennys optiolla ja vesikiertoinen lattialämmitys. Jokaisella talolla on oma maalämpökaivo. Rakentaja Loimukodit Oy panostaa ekologisuuteen muun muassa siten, että talot rakennetaan puurunkoisina ja eristetään ekovillalla. Taloissa ei ole tyypillistä höyrysulkumuovia seinä- tai kattorakenteissa. Nämä ekotalot "hengittävät" hirsitalon tyyliin. Kaikki materiaalit pyritään valitsemaan siten, että haihtuvat yhdisteet (VOC-päästöt, joita tulee esimerkiksi liimoista ja maaleista ) minimoidaan ja sisäilman laatu on erinomainen. Näihin taloihin et voi olla ihastumatta. Rakentaminen alkaa keväällä 2020. Pyydäthän oman yksityisnäyttösi. Kaikissa neljässä talossa on alustava varaus, mutta toissijaisia varauksia otamme vastaan.

HUOM! Havainnekuvat ovat asunnosta 6B. Havainnekuvat ovat tietokonemallinnuksia, ja saattavat siksi joltain osin poiketa lopullisesta toteutuksesta.

Lisätiedot Mia Hollands mia.hollands@westhouse.fi 0400 54 8888

tätä kohdetta sinulle esittelee

Mia Hollands

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja 0400 54 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Rauduskoivunkuja 6 A, 02130 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down