5 h, k, khh, s, ph, 2 wc, terassi, varasto.,Tapiola,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Tapiola

Omakotitalo, 5 h, k, khh, s, ph, 2 wc, terassi, varasto., m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Upeita ekologisia omakotitaloja rakenteilla Tapiolaan !

Nämä energiatehokkaat ja ekologiset uudet kodit toteutetaan A-energialuokkaan, mikä takaa edulliset asumiskustannukset.
Kohteelle on jo myönnetty rakennuslupa Espoon Kaupungilta ja rakentaminen alkaa jo kesäkuussa. Ison edun saat nyt, sillä rakennusvaiheessa maksat varainsiirtoveron vain tonttikaupasta. Olethan siis pikaisesti yhteydessä !
Tässä omakotitalossa kaikki materiaalit pyritään valitsemaan siten, että haihtuvat yhdisteet (VOC-päästöt, joita tulee esimerkiksi liimoista ja maaleista ) minimoidaan, jolloin sisäilman laatu on erinomainen. Rakentaja Loimukodit Oy rakentaa talot puurunkoisina ja ne eristetään ekovillalla. Taloissa ei ole tyypillistä höyrysulkumuovia seinä- tai kattorakenteissa.

Nämä Loimu Villagen neljä tyylikästä puutaloa on suunnitellut palkittu arkkitehti Mikko Nissilä / MINIMO Architecturesta. Talojen yleisilme on Skandinaavinen, moderni ja ajaton. Osa ikkunoista on lattiasta kattoon. Olohuone on ilmava 5 m korkeaa ja akustisesti hyvin toimiva. Suuret terassit aukeavat länteen ja etelään, joissa kesällä voi nauttia auringosta. Tekniset tilat on sijoitettu lämpimään varastotilaan, johon on käynti ulkoa. Siellä on reilusti tilaa säilytykseen. Jokaiseen taloon tulee nopea valokuituliittymä ja hybridin tai sähköauton latauspistoke autokatokseen normaalin pistokkeen lisäksi. Tämä on nykypäivää ! Taloihin kuuluu myös katos pyörille, lastenvaunuille ja muille ulkoiluvälineille. Helpottaa suuresti lapsiperheen arkea. Talojen lämmitysmuotona on ekologinen maalämpö viilennys optiolla ja vesikiertoinen lattialämmitys. Jokaisella talolla on oma maalämpökaivo.
Pohjois-Tapiolan kouluun täältä on lyhyt ja turvallinen kävelymatka. Metrolle polkaiset vaikka pyörällä. Tapiolan kaikki palvelut ovat lähellä. Rakentaminen alkaa toukokuussa 2020.

HUOM! Havainnekuvat ovat asunnosta 6B. Havainnekuvat ovat tietokonemallinnuksia, ja saattavat siksi joltain osin poiketa lopullisesta toteutuksesta.

Lisätiedot Mia Hollands mia.hollands@westhouse.fi 0400 54 8888 tai arto.rautemaa@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Arto Rautemaa

Kiinteistönvälittäjä LKV, AKA (asunnot), KTM 040 726 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Rauduskoivunkuja 6 B, 02130 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down