5 h, avokeittiö, rt, s, kph, khh, vh, erill. wc, autotalli + rantasauna,Suvisaaristo,Espoo – West House

Created with Sketch.

Katso esittelyvideo

Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Suvisaaristo

Omakotitalo, 5 h, avokeittiö, rt, s, kph, khh, vh, erill. wc, autotalli + rantasauna, 230.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Arvokoti meren rannalla, jossa saaristomaisema on kokoajan läsnä!

Jos haluat asua keskellä kaunista saaristomaisemaa, vain 30 min matka Helsingin keskustaan, tässä on uniikki talo ja näyttävä länteen suuntautuva tontti juuri sinulle!
Arkkitehti Veli Paatelan suunnittelema ja alkuperäistä arkkitehtuuria kunnioittaen, pieteetillä saneerattu mielenkiintoinen arvokiinteistö, jossa nykytekniikka ja 60-luvun arkkitehtuuri yhdistyy upeasti. Kulttuurihistoriallisesti arvokkaan talon nerous paljastuu sisälle astuttaessa. Talo on suunniteltu suojaamaan yksityisyyttä ja tuulilta. Sen todellinen luonne vaikuttavine panoraamanäkymineen puutarhaan ja lahdelle näyttäytyy vasta eteisessä. Ohikulkija ei voi edes kuvitella minkä paratiisin talo kätkeekään. Luonnon lisäksi talon muodot, rakenteet ja uskomaton valon leikki tarjoavat loputtomasti kaunista katsottavaa kaikista suunnista ja kaikkina vuoden aikoina.

Tämä vaikuttava talo on saneerattu itselle tyylillä, ammattitaidolla ja koko sydämellä talon alkuperaistä tunnelmaa kunnioittaen.
Saneerauksessa on käytetty laadukkaita ekologisia materiaaleja ja kiinnitetty erityishuomiota terveeseen sisäilmaan.

Tähän taloon ihastut jo eteisessä saaristomaiseman avautuessa silmiesi eteen ja panoraamanäkymä jatkuu kaikista huoneista. Kaikki tilat ovat yhdessä tasossa, korkeaa huonetilaa, paljon ikkunapintaa ja luonnonvaloa sekä kauniit vaaleat sävyt läpi koko talon, kerrassaan tyylikästä!

Tilava rantasauna/vierastalo sijaitsee aivan rannalla, 5 metrin päässä rantaviivasta ja uimaportaista. Tämä viehättävä, alkuperäiskuntoinen rantasauna odottaa kunnostusta.

Upea, lämpimässä suojaisassa poukamassa sijaitseva 5613m2 tontti on helppohoitoinen, osin luonnovarainen nurmikkopiha, johon aurinko paistaa koko päivän.
Tontilla on runsaasti vanhoja hedelmäpuita, isoja Rodoja ja muita näyttäviä pensaita. Omaa hiekkapohjaista rantaa on yli 60m ja lähes koko rannan leveydeltä on helppo mennä uimaan. Oman veneesi voit säilyttää laiturissasi ja suuremmat jahdit voivat rantautua läheiseen Svinön satamaan.
Suvisaariston oma pursiseura ravintoloineen löytyy läheiseltä Pentalan saarelta. Luxusta!

Suvisaaristo – Suomen mukavin asuinalue ja pääkaupunkiseudun kaunein ja omaleimaisin saaristo.

Suvisaaristo on yksi Espoon arvostetuimmista alueista myös kultturihistoriallisesti, vain 30 minuutin ajomatka Helsingin keskustasta ja pystyt nauttimaan aidosta saaristolaistunnelmasta ympäri vuoden.

Keskellä arvokasta kulttuurimaisemaa, jossa useita luonnonsuojelualueita sinua hellii mm. merellinen maisema, upea luonto ja vehreä metsä.

Suvisaaristo on rauhallinen, kaksikielinen asuinalue, jossa kohtaa sekä yhteisöllisyys ja yksityisyys.
Täällä autetaan naapuria ja moikataan vastaantulijaa lenkkipolulla.

Kesällä nautit myös muista upeista alueen hiekkarannoista ja lapset pääsevät lampaita ruokkimaan. Talvisin mikäli jäät sallivat, pääset luistelemaan ja hiihtämään alueen edustalle ja nauttimaan kuumasta kaakaosta rannikon kahviloissa.
Lähialueelta löytyy myös kesäaikaan tasokkaita saaristoravintoloita, johon pääset omalla tai yhteysveneellä.

Kahville tai lounaalle voi mennä paikalliseen kyläkauppaan, josta löytyvät myös kulinaristin herkut ja catering-palvelu. Autolla pääset nopeasti Pikkulaivan ja Iso Omenan monipuolisten palveluiden äärelle.

Liikuntaa pääsee harrastamaan Beach Volley kentällä, jonka yhteydessä jalkapallokenttä, frisbee golf kenttä sekä lasten leikkipuisto. Alueella myös liikutaan paljon pyörällä.

Muuta sinäkin Suomen mukavimpaan asuinalueeseen (Iltasanomien teettämä tutkimus 2019).

Täällä sielu ja silmä lepää!

Tiedustelut: Riitta Fenander 040 770 8888 tai riitta.fenander@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Riitta Fenander

Myyntiedustaja 040 770 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Skataholmantie 15, 02380 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down