5 h, avokeittiö, rt, s, kph, khh, vh, erill. wc, autotalli + rantasauna,Suvisaaristo,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Suvisaaristo

Omakotitalo, 5 h, avokeittiö, rt, s, kph, khh, vh, erill. wc, autotalli + rantasauna, 230.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Muistatko miltä hiljaisuus kuulostaa ja täysin tyyni lahti näyttää? Täällä voit sen kokea.
Nyt tarjolla hurmaava arvokoti meren rannalla, tällaista aitoa saaristolaistunnelmaa ja yksityisyyttä et muualta pääkaupunkiseudulta löydä!

Uniikki talo, rantasauna ja idyllinen länsitontti hiekkarantoineen tarjolla Espoon Suvisaaristossa erinomaisten yhteyksien päässä. Yli puolen hehtaarin tontti täyttää vaativimmatkin toiveet ja rakennusoikeutta on vielä jäljellä hulppeat 120 m2. Olisiko tässä unelmiesi pelikenttä? Tälle kodille ja paikan ainutlaatuiselle tunnelmalle kuvat eivät tee oikeutta. Tämä kokonaisuus on itse nähtävä!
Arkkitehti Veli Paatelan suunnittelema arvokiinteistö on juuri tyylillä, ammattitaidolla ja pieteetillä itselle saneerattu. Talo on saneerauksessa 2016-2019 purettu rungolle, tutkittu perusteellisesti ja rakennettu uudelleen alkuperäinen arkkitehtuuri ja ilme säilyttäen.
Tähän kotiin ihastut jo eteisessä vaikuttavan panoraamanäkymän avautuessa puutarhaan ja rauhoittavalle lahdelle. Talon kaarevuuden ansiosta panoraamanäkymä jatkuu kaikissa huoneissa, tilat ovat yhdessä tasossa, korkeaa huonetilaa, upeita rakenteita, paljon ikkunapintaa ja luonnonvaloa sekä kauniit vaaleat sävyt läpi koko talon, kerrassaan tyylikästä! Ohikulkija ei voi edes kuvitella minkä paratiisin talo kätkeekään. Tämä kulttuurihistoriallisestikin arvokas nerokkaasti suunniteltu talo suojaa niin yksityisyyttä, saariston tuulilta kuin auringon paahteeltakin. Tässä talossa ei ole edes helteillä kuuma!
Tilava rantasauna/vierastalo sijaitsee vain 5 metrin päässä rantaviivasta ja uimaportaista. Tämä tunnelmallinen rantasauna odottaa vielä kunnostusta. Lapsille turvallinen uimapaikka, uimapoukama syvenee sopivan loivasti, ei vaarallisia virtauksia. Upea, lämpimässä suojaisassa poukamassa sijaitseva 5613m2 tontti on helppohoitoinen, osin luonnonvarainen nurmikkopiha, johon aurinko paistaa koko päivän. Tontilla on runsaasti vanhoja hedelmäpuita ja -pensaita, isoja Rodoja ja muita näyttäviä pensaita. Täällä poimit kesäkukat maljakkoon omalta pihalta! Omaa hiekkapohjaista rantaa on yli 60m ja lähes koko rannan leveydeltä on helppo mennä uimaan. Veneen voit säilyttää omassa laiturissasi ja lahdelta on vain muutaman minuutin matka ulkomerelle johtavalle väylälle saaren edustalla. Lahdella ei ole juurikaan läpiajoliikennettä eli venemelua on hyvin vähän. Suvisaariston pursiseura ravintoloineen löytyy läheiseltä Pentalan saarelta. Luxusta!
Suvisaaristo on yksi Espoon arvostetuimmista alueista, Suomen mukavin asuinalue ja pääkaupunkiseudun kaunein ja omaleimaisin saaristo. Täällä kohtaa kaksikielisyys, yhteisöllisyys sekä suurten tonttien ja väljän rakentamisen tuoma yksityisyys. Muuta sinäkin Suomen mukavimpaan asuinalueeseen (Iltasanomien teettämä tutkimus 2019). Täällä sielu ja silmä lepää!

Tiedustelut: Riitta Fenander 040 770 8888 tai riitta.fenander@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Riitta Fenander

Myyntiedustaja 040 770 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Skataholmantie 15, 02380 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down