5 h, avok, 2 x kph, sauna, wc, at, varasto.,Alppikylä,Helsinki – West House

Created with Sketch.

Katso esittelyvideo

Takaisin hakutuloksiin

Helsinki, Alppikylä

Omakotitalo, 5 h, avok, 2 x kph, sauna, wc, at, varasto., 172.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Näyttävä Townhouse -tyylinen omakotitalo Alppikylän nuorekkaalla ja värikkäällä pientaloalueella. Viimeistelty ja käytännöllinen talo pitää sisällään hiottua toimivuutta ja modernia tyyliä.

Sisään tultaessa huomaa kuinka kaikelle on paikkansa, tilavassa eteisessä isot peilikaapit kätkevät sisäänsä niin kengät kuin talvitakitkin. Suuri ja valoisa olohuone avokeittiöineen, isojen ikkunoiden höystämänä tarjoaa huimat puitteet yhteiseen oleskeluun. Keittiön työskentelytilaa on lisätty saarekkeella, joka kuitenkin on irrallinen, jos sen paikalle haluaa sijoittaa ruokapöydän.

Kokonaan aidattu piha terasseineen tuo yksityisyyttä ja turvallisen leikkialueen lapsille tai ulkoilupaikan koiralle. Alakerrassa ovat tyylikkään tummanpuhuva kylpyhuone ja sauna, josta on mukava istahtaa omalle pihalle vilvoittelemaan.

Yläkertaan noustessa koko seinän ikkunat tuovat valon suoraan sisään. Kolme makuuhuonetta, vaatehuone sekä toinen olohuone (mahdollisuus yhteen lisämakkariin) sijaitsevat yläkerrassa. Tilava kodinhoitohuone suihkulla palvelee toisen kerroksen arkea. Wc:t ja kylpyhuoneet löytyvät molemmista kerroksista.

Täältä löytyy laadukkaasti toteutettuna kaikkea sopivasti viihtyisään ja toimivaan asumiseen. Autolle on oma lämmin talli sekä pihapaikka talon edessä. Lisäksi lämmin varasto ja ullakolla kylmä varastotila. Omalla autolla on nopea kulkea Lahdenväylälle, Kehä III:lle ja Kehä I:lle. Toimivat bussiyhteydet löytyy myös viereltä. Alppikylän ruokakauppojen lisäksi Viikin, Malmin ja Tiksin isot kauppakeskukset palvelevat.

Esittelyt ja lisätiedot:

Tommi Karhula, 040 484 8888, tommi.karhula@westhouse.fi tai
Eija Ahonlinna, 040 141 8888, eija@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Tommi Karhula

Myyntiedustaja, KiAT 040 484 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Säkkikatu 13, 00770 Helsinki
näytä kohteen lisätiedot arrow-down