5-6 h, k, sauna,Nuottaniemi,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Nuottaniemi

Erillistalo, 5-6 h, k, sauna, 131.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Soita ja sovi yksityisnäyttö!

Haluttu, mukava, lapsiystävällinen ja hyvin hoidettu yhtiö, jossa pääset kotipihalta ulkoilemaan kilometrien pituiselle rantaraitille.

Alakerrasta sinut vastaanottaa tilava keittiö, ruokailuhuone sekä olohuone, jossa kaunis takka luo tunnelmaa ja omanlaista fiilistä. Ruokailuhuone on erotettu pariovin, joten tarpeen mukaan sen voi muokata myös makuuhuoneeksi. Alakerrassa myös sauna ja kylpyhuone, josta oma uloskäynti.

Yläkerta on pyhitetty lopuille makuuhuoneille sekä kivalle aulatilalle, josta käynti parvekkeelle. Yläkerran lappeenalustilat on mahdollista laajentaa, jolloin käyttöaste lisääntyy tarvittaessa. Yläkerrasta löytyy myös oma kylpyhuone.
Sekä parvekkeelta, että terassilta pääset nauttimaan eteläauringosta ja merikin siintää mukavasti.

Yhtiön leikkipaikka on talojen keskellä ja näin perheen pienimmätkin saavat turvallisen pihapiirin.Kaksi parkkipaikkaa talon vieressä sekä varasto helpottavat entisestään arkea. Monipuoliset harrastusmahdollisuudet, koulut ja päiväkodit löytyvät lähialueelta unohtamatta Nuottaniemen venesatamaa sekä useita rantakahviloita, kuten Villa Pentry.

Muuttamaan pääset vaikka heti!

Esittelyt ja lisätiedot: Marjaana Fagerholm p. 040 844 8888 / marjaana.fagerholm@westhouse.fi tai
Eija Ahonlinna p. 040 141 8888 / eija@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

EIJA AHONLINNA

Myyntiedustaja, KiAT 040 141 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Nuottatie 8 A, 02230 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down