5-6 h, k, khh, sauna,Latokaski,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Latokaski

Rivitalo, 5-6 h, k, khh, sauna, 140.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Päätyhuoneisto uudehkossa ja hyvin hoidetussa taloyhtiössä.

Yläkerran sisätiloissa korostuu korkea katto ja tilan tuntu. Keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat kuin yhtä tilaa, jossa on helppo viettää yhteistä aikaa. Suojaisalle ja vehreälle terassiparvekkeelle ja pihalle on käynti olohuoneesta ja siellä voit nauttia luonnosta ja oman pihapiirin tunnelmasta. Pihan vehreys vaikuttaa levittyvän asuntoon sisään. Tilavia makuuhuoneita asunnossa on neljä, kaksi molemmissa kerroksissa.

Alakerran takkahuoneessa on varaava takka, joka tuo lämpöä talven kylmiin iltoihin. Kodinhoitohuoneessa on selkeä ja tehokas tilasuunnittelu helpottamassa perheen arkea ja samassa yhteydessä on hyvin varastointitilaa (vaatehuone).

Autolle on paikka heti kotioven vieressä. Säilytystiloja on poikkeuksellisen runsaasti; huoneiston kaapistojen lisäksi vaatehuone ja lämmin pihavarasto. Lisäksi yhtiössä on urheiluvälinevarasto ja punttisali kuntoilijoille.

Todella mukavat naapurit ja lapsille löytyy leikkikavereita. Päiväkodit, esikoulut, ala- ja yläkoulu aivan lähistöllä. Espoonlahden monipuoliset palvelut lähistöllä.

Tervetuloa ihastumaan!

Tiedustelut ja esittelyt:
Marjaana Fagerholm 040 844 8888 marjaana.fagerholm@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

MARJAANA FAGERHOLM

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM 040 844 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Ohrakaskenmäki 18 E, 02340 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down