4h,k,kph,wc,parveke,Kilo,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Kilo

Kerrostalo, 4h,k,kph,wc,parveke, 74.5m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Kaunis koti upealla sijainnilla!

Tervetuloa tutustumaan tähän upean moderniin ja kodikkaaseen ylimmän kerroksen (4/4) kotiin nopeasti kehittyvällä asuinalueella.

Kodin ehdoton valttikortti on tilanjako, jonka ansiosta kodissa on tilava keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhdistelmä, valoisa lasitettu parveke sekä kolme makuuhuonetta. Arkea helpottaa reilunkokoinen kylpyhuone ja erillinen wc.

Modernit talotekniikka, esimerkiksi huoneistokohtainen ilmanvaihto ja vesikiertoinen lattialämmitys lisäävät asumismukavuutta.

Upea sijainti Kilossa uudella asuinalueella Kilonkartanon puistoalueiden ja Kilon tallien vieressä. Kilon rautatieasemalle lyhyt kävelymatka, leppävaaran laajat ja kattavat palvelut 2 kilometrin päässä.

Täällä asut ilman remonttihuolia lähes uudessa vuonna 2018 valmistuneessa yhtiössä. Kun muut alueen taloyhtiöt lähiaikoina valmistuvat on koossa hieno kokonaisuus. Taloyhtiö omistaa osan alueen korttelipihasta, minne on suunnitteilla viljelyspalstoja, marjapensaita, korttelitaloja asukkaiden käyttöön yms.

Huoneiston osuus taloyhtiön tontista on mahdollisuus lunastaa, jolloin välttyy tontinvuokravastikkeen maksamiselta. Kaupan yhteydessä myydään autokatospaikka, velaton hinta 7 900 euroa.

Varaa oma esittelyaikasi!

Lisätiedot ja yksityisesittelyt:
LKV, KTM Petri Ehrstén 040 680 7714 //petri.ehrsten@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Petri Ehrstén

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM 040 680 7714
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Multahaankuja 5 B, 02610 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down