4h, k, wc, kph, p, kellarihuone,Tikkurila, Hiekkaharju,Vantaa – West House
Takaisin hakutuloksiin

Vantaa, Tikkurila, Hiekkaharju

Kerrostalo, 4h, k, wc, kph, p, kellarihuone, 98.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

LVIS-saneerauksesta juuri valmistunut tilava huoneisto perheelle tai työhuoneita tarvitsevalle. Huoneiston kylpyhuone-wc sekä erillinen wc on täysin uusittu keväällä päättyneessä putkiremontissa. Lisäksi huoneistolle kuuluu taloyhtiön alakerrassa todella iso (isännöitsijäntodistuksen mukaan 13 neliöinen) kellarihuone, joka on tarkoitettu pyykkihuoltoon, varastotilaksi tai harrastetilaksi tarpeen mukaan. Taloyhtiön saunatilat ja vilvoittelutila on uusittu saneerauksen yhteydessä todella viihtyisiksi.

Päätyhuoneistosta on ikkunat kolmeen suuntaan ja se sijaitsee rakennuksen viimeisessä päädyssä pihan puolen päädyssä. Huoneisto sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, mutta riittävän korkealla maantasalta. Kerrokseen vain muutamia portaita ja helppo nousu. Parvekkeet on täysin remontoitu 2012, samalla parvekkeet on lasitettu.

Taloyhtiössä on tehty remontit asiallisessa aikataulussa ja se on hyvässä kunnossa. Vastike on kohtuullinen. Huoneistossa on kolme tilavaa makuuhuonetta, kaksi pohjoisen suuntaan ja yksi olohuoneen ja parvekkeen vieressä etelään. Keittiöstä ja ruokailutilasta ikkunat kahteen suuntaan. Keittiö ja pinnat vaativat uusimisen. Hyvän pohjaratkaisun ansiosta tästä saa helpolla muokattua uudenkarhean kodin, varsinkin nyt kun märkätilat on juuri uusittu taloyhtiön toimesta.

Lähikauppa on aivan vieressä ja Tikkurilan kattavat palvelut lähietäisyydellä. Hiekkaharjun ja Tikkurilan juna-asemat 5-10 minuutin matkan päässä. Huoneistolle kuuluu autopaikka ja tontilla on vieraspaikkoja. LVIS-saneerauksen kustannus jyvitetään huoneistoille syksyllä 2020.

Huoneisto vapautuu heinäkuun aikana tarvittaessa nopeastikin.

Esittelyt:

Tommi Karhula, 040 484 8888, tommi.karhula@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Tommi Karhula

Myyntiedustaja, KiAT 040 484 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Kielotie 27, 01300 Vantaa
näytä kohteen lisätiedot arrow-down