4h + k + s,Haukilahti,Espoo – West House
Takaisin hakutuloksiin

Espoo, Haukilahti

Rivitalo, 4h + k + s, 108.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Viihtyisä pieni rivitaloyhtiö erinomaisella sijainnilla Haukilahdessa. Päättyvä katu muodostaa turvallisen pihapiirin lasten leikeille ja omalla aidatulla, tilavalla pihalla voi nauttia auringonpaisteesta koko päivän ajan.

Kolmikerroksisessa talossa on kussakin kerroksessa omat toimintonsa, ylimmässä kerroksessa makuuhuoneet ovat omassa rauhassaan ja keskikerroksessa on keittiö-olohuone kokonaisuus sekä käynti vehreälle pihalle. Alimmassa kerroksessa sijaitsee saunatilat sekä huone, jonka voi oman tarpeen mukaan ottaa monenlaiseen käyttöön, vaikka työhuoneeksi tai pukuhuoneeksi.

Valoisassa keittiössä on uusittu kaappien ovet ja puiset työtasot, laskutilaa on runsaasti ja tilavaan keittiöön mahtuu vielä arkiruokapöytäkin mukavasti.

Tämän talon sijainti on loistava. Julkisella liikenteellä pääsee liikkumaan joka suuntaan Länsiväylän busseilla tai Niittykummusta metrolla, omalla autolla matka Helsingin keskustaan taittuu alle 20 minuutissa. Kaupat löytyvät sekä Haukilahden ostarilta että Niittykummun kauppakeskus Niitystä. Iso Omena ja Tapiola monipuolisine palveluineen ovat myös lyhyen matkan päässä. Haukilahden kouluun on turvallinen n. 300 metrin kävelymatka. Espoon Rantaraitit ja Haukilahden ranta satamineen tarjoavat hyvät ulkoilumaastot, uimarannan sekä kivoja kahvipaikkoja päiväkävelyn lomaan.

Lisätiedot ja yksityisesittelyt:
Raya Virtanen, puh. 040-820 7717, raya.virtanen@westhouse.fi

perheasunto, oma piha, metroasema, leikkipaikka, päättyvä tie

tätä kohdetta sinulle esittelee

Raya Virtanen

Myyntiedustaja 040 820 7717
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Kuhatie 2 A, 02170 Espoo
näytä kohteen lisätiedot arrow-down