4h, k, kph, wc,Töölö,Helsinki – West House
Takaisin hakutuloksiin

Helsinki, Töölö

Kerrostalo, 4h, k, kph, wc, 98.0m2

Katso kaikki kuvat

Esittelyteksti

Remontoitava asuinhuoneisto selkeästi järjestettävällä pohjaratkaisulla. Hieno sijainti Olympiastadionin ja Töölön pallokentän vieressä; bussi- ja ratikkapysäkit suoraan vieressä. Huoneistosta näkymät kauniisti kunnostetulle Töölön ratikkahallille ja sen yli länteen sekä todella vihreälle sisäpihalle.

Huoneisto on ollut pääasiassa toimistokäytössä viime vuodet, mutta on yhtiöjärjestyksessä sekä vastikkeiltaan tavallinen asuinhuoneisto. Yleisilmeeltään huoneisto on siististi pidetty, mutta vaatii päivittämisen. Kadun puolella on kaksi suurta huonetta, joihin voi järjestellä ruokailutilan ja oleskeluhuoneen ja avata tiloja vielä enemmän esimerkiksi suurentamalla oviaukkoja. Yhtiössä on päätetty aloittaa LVIS-saneeraus tänä vuonna, jonka yhteydessä uusitaan koko talotekniikka, kylpyhuone sekä erillinen wc. Samaan yhteyteen voi suunnitella ja yhdistää keittiön uusimisen/siirron, mikä mahdollistaisi useamman makuuhuoneen sisäpihan puolelle. Keittiöön on oma sisäänkäynti pääoven vieressä, joten myös yksiön erottaminen huoneistoon on mahdollista.

Taloyhtiössä edullinen hoitovastike, autopaikkoja takapihalla (jonotuksella), taloyhtiön sauna ja huoneistolla kaksi varastokomeroa. Yhtiö omistaa kivijalan liiketilat, joista huomattavat vuosittaiset vuokratulot yhtiölle.

Erinomainen pohja remontointiin, kauniit näkymät ja toimiva sijainti ovat tämän asunnon valtteja!

Tervetuloa suunnittelemaan oma kotisi!

Esittelyt:

Tommi Karhula, 040 484 8888 tai tommi.karhula@westhouse.fi

tätä kohdetta sinulle esittelee

Tommi Karhula

Myyntiedustaja, KiAT 040 484 8888
post-thumb

Yhteydenottopyyntö myyjälle

Haluan lisätietoja kohteestaHaluan tilata esitteen kohteestaHaluan myydä oman asuntoniHaluan varata esittelyajan kohteeseenHaluan lisää tietoja vastaavista kohteista
sijainti
Mannerheimintie 21-23, 00250 Helsinki
näytä kohteen lisätiedot arrow-down